Canimcim kibelecim ben Texastayim. Buraya intern olarak geldim. Turizm mezunuyum, yaklasik 3 sene burda bir otelde calistim ama bir kac ay once biraktim calismayi. Bende su an ev hanimiyim, hemde bilgi sistemleri master i yapiyorum, onumuzdeki donem ins. bitecek.
Canim ben implantasyondan bahsetmiyorum, evet ben demistim yerlesmede isi duser diye ama ben dollenmeyi soruyorum. Yerlesmede isi ayni gun duser ve ayni gun icinde cikar.
Benim isi olcumlerinden elde ettigim veriler cok tutarli. Mesela bu isi olcumu sayesinde gecen ay 4 gun onceden anladim hamile olmadigimi. Isim o kadar duzenli artiyordu ki dusmeye baslayinca hemen anladim hemde kesin bir sekilde.
Bu ay bazi farkliliklar var isi olcumlerimde, isim biraz daha yavas artiyor ve yumurtlamadan sonraki 2. gun isim tekrar dustu, halbuki yumurtlama sonrasi surekli artmasi lazim, bu yerlesme olamaz cunku yerlesme yumurtlama sonrasi 6-10. gunlerde oluyor ama bu isi dususu yumurtlamamdan sonra 2. gun oldu. Benim isim o kadar duzenli artiyor ki, bu isi dususunun bir anlami olmali diye dusunuyorum.
Sana ayrica cok tesekkkur ederim. Bu 3. ayimiz bebis olayinda ve ben kitle LH surge u buldugumda hemen iliski yaptim 2 ay boyunca hatta bu ayda ama anladim ki benim 1 gun daha beklemem gerekiyormus iliski icin. Sen beni bu ay uyardin ve yazini okur okumaz kocami ayarttim:asigim:Şeniz
Bakalim bekliyorum, bu ay ne olucak?? Bu persembe istanbulda olucaz ins., eger hamissem bu sevincimi ailemle paylasma imkani bulmus olucam ins.
Hakkimizda hayirlisi...
Bu arada Texas a yolunuz duserse, misafirim olmanizdan mutluluk duyarim. Seneye ist. a kesin donus mu var sizin??