- 13 Ocak 2020
- 45.085
- En iyi cevaplar
- 2
- 170.913
- 598
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallaah canim insan degisik bir sey yasayinca heyecanlaniyo heyecanlanmam icin cok erken ama insan dayanamiyoİnşallah geçer hemen
İnşallah inşallahİnşallah bebiştendir
Ama çatlama iğnesinin böyle etkileri oluyor.
Insallah guzel sonuc olsun boyle birbirimize dualar ettikce cok mutlu oluyorum ben yaa. Birbirimizi anliyoruz cok guzel bir sey. Insallah senin de gonlune gore olsun tez zamandaCanım bir ara benim de başıma geldi ağrım olmuştu umutla bekledim kesin tuttu bu ay dedim hatta baya araştırdım sen gibi ama hiç bir bilgi yoktu ama sonu hüsran kırmızıları gördüm inşallah seninki güzel sonuçlanır ama![]()
Bizi zaten birbirimizden başkası anlamazInsallah guzel sonuc olsun boyle birbirimize dualar ettikce cok mutlu oluyorum ben yaa. Birbirimizi anliyoruz cok guzel bir sey. Insallah senin de gonlune gore olsun tez zamanda![]()
![]()
Insallah bu bir belirtidir arada oluyodu tabi ama bu cok farkliydi benim yaaa insallah guzel seyler olsun.Merhaba ben de şu an aynı durumda olduğum için araştırmaya buraya attım kendimi
Allahtan hayırlısı ikimiz için de
Ben de sadece eşimle ilişki yaşadım bugün ve evlendiğimden beri ilk defa ilişkiden sonra adet sancısını anımsatan hafif bir kramp hissediyorum sadece sol kasığımda
Acaba ilişki sonrası bunu yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı fazla detaylı bir soru oldu ama![]()
Insallah bu bir belirtidir arada oluyodu tabi ama bu cok farkliydi benim yaaa insallah guzel seyler olsun.senin regl ne zaman yaz bana sonucu muhakkak
![]()
Benim de 29 hadi bakalım bekliyoruzzbenim daha çok var arkadaşım ya (1 şubat) Benimki heves olabilir ama seninki umarım bebiştir![]()
Benim de 29 hadi bakalım bekliyoruzz![]()
İnşallaah canim insan degisik bir sey yasayinca heyecanlaniyo heyecanlanmam icin cok erken ama insan dayanamiyo![]()
Saat verdi canim bana pazartesi 10.00 gibi oldum saati sali 22.00 verdi.Kızlar bende çatlatma iğnesi salı günü oldum 3 gün oldu doktor size saat mi verdi bana ertesi akşam ilişki dedi
Anladim. Sizin bebeginiz var mi ?Çatlatma iğnesinin içinde hamilelik hormonu var üstündede yazar zaten , onun için hamilelik belirtileri yaşıyor olman normal. Ağrılarının sebebi yumurtan çatlıyordur muhtemelen ovülasyon testi alıp kontrol etmelisin iğneden 30-40 saat çatlıcak diye bir şey yok, benim iğneden sonra birer hafta arayla yumurtalarım çatladı![]()
Akşam 10 mu benim salı aksam 6 da iğne çarşamba akşam 8 de ilişki oldu iğnenin 26. Saati falan doktor cuma ve pazarda değerlensin dediSaat verdi canim bana pazartesi 10.00 gibi oldum saati sali 22.00 verdi.
Ayni sekilde bendeMerhaba ben de şu an aynı durumda olduğum için araştırmaya buraya attım kendimi
Allahtan hayırlısı ikimiz için de
Ben de sadece eşimle ilişki yaşadım bugün ve evlendiğimden beri ilk defa ilişkiden sonra adet sancısını anımsatan hafif bir kramp hissediyorum sadece sol kasığımda
Acaba ilişki sonrası bunu yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı fazla detaylı bir soru oldu ama![]()
Evet aksam 10du. Genelde igneden 34-36 saat sonra iliski olmasi gerekiyomus. Ama verdikleri saatler belki yumurta buyukluklerimize gore mi degisiyor onu bilemedim.Akşam 10 mu benim salı aksam 6 da iğne çarşamba akşam 8 de ilişki oldu iğnenin 26. Saati falan doktor cuma ve pazarda değerlensin dedi