• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Döllenme ağrı yapar mı? Yardııııııım 😣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

merve

consume obey die
Pro Üye
13 Ocak 2020
45.085
En iyi cevaplar
2
170.913
598
33
Bununla ilgili sağlıklı bir bilgi bulamadım maalesef. Çatlatma iğnemi yeni oldum kasık ağrılarım oldu doktorun verdigi saatte ilişki de gerçekleştirdik ve o zamandan beri ağrım var. Normalde reglde filan ağrı çeken biri değilimdir.
İnşallah bu mutlu haber için bir işarettir.
:anneadayı: :KK200: :anne: :emir_bebek:

Canım bir ara benim de başıma geldi ağrım olmuştu umutla bekledim kesin tuttu bu ay dedim hatta baya araştırdım sen gibi ama hiç bir bilgi yoktu ama sonu hüsran kırmızıları gördüm inşallah seninki güzel sonuçlanır ama 🌸🤗🤗🤗

Canım bir ara benim de başıma geldi ağrım olmuştu umutla bekledim kesin tuttu bu ay dedim hatta baya araştırdım sen gibi ama hiç bir bilgi yoktu ama sonu hüsran kırmızıları gördüm inşallah seninki güzel sonuçlanır ama 🌸🤗🤗🤗
Insallah guzel sonuc olsun boyle birbirimize dualar ettikce cok mutlu oluyorum ben yaa. Birbirimizi anliyoruz cok guzel bir sey. Insallah senin de gonlune gore olsun tez zamanda :KK200: :emir_bebek:

Insallah guzel sonuc olsun boyle birbirimize dualar ettikce cok mutlu oluyorum ben yaa. Birbirimizi anliyoruz cok guzel bir sey. Insallah senin de gonlune gore olsun tez zamanda :KK200: :emir_bebek:
Bizi zaten birbirimizden başkası anlamaz 🐣
İnşallah hepimiz yavrularımıza en kısa zamanda sağlıkla kavuşuruz inşallaaaah ÇOK AMİN 🤗🤗🤗🐣

Merhaba ben de şu an aynı durumda olduğum için araştırmaya buraya attım kendimi
Allahtan hayırlısı ikimiz için de

Ben de sadece eşimle ilişki yaşadım bugün ve evlendiğimden beri ilk defa ilişkiden sonra adet sancısını anımsatan hafif bir kramp hissediyorum sadece sol kasığımda
Acaba ilişki sonrası bunu yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı fazla detaylı bir soru oldu ama 😅

Ben de sadece eşimle ilişki yaşadım bugün ve evlendiğimden beri ilk defa ilişkiden sonra adet sancısını anımsatan hafif bir kramp hissediyorum sadece sol kasığımda
Acaba ilişki sonrası bunu yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı fazla detaylı bir soru oldu ama 😅
Insallah bu bir belirtidir arada oluyodu tabi ama bu cok farkliydi benim yaaa insallah guzel seyler olsun.🤗 senin regl ne zaman yaz bana sonucu muhakkak :KK36:

İnşallaah canim insan degisik bir sey yasayinca heyecanlaniyo heyecanlanmam icin cok erken ama insan dayanamiyo :KK200:

Çatlatma iğnesinin içinde hamilelik hormonu var üstündede yazar zaten , onun için hamilelik belirtileri yaşıyor olman normal. Ağrılarının sebebi yumurtan çatlıyordur muhtemelen ovülasyon testi alıp kontrol etmelisin iğneden 30-40 saat çatlıcak diye bir şey yok, benim iğneden sonra birer hafta arayla yumurtalarım çatladı 🤦🏻‍♀️😂

Çatlatma iğnesinin içinde hamilelik hormonu var üstündede yazar zaten , onun için hamilelik belirtileri yaşıyor olman normal. Ağrılarının sebebi yumurtan çatlıyordur muhtemelen ovülasyon testi alıp kontrol etmelisin iğneden 30-40 saat çatlıcak diye bir şey yok, benim iğneden sonra birer hafta arayla yumurtalarım çatladı 🤦🏻‍♀️😂
Anladim. Sizin bebeginiz var mi ? 🤗

Ayni sekilde bende 🤦🏻‍♀️ İlk defa basima geldi yumurtlama gunumdu degerlendirdim ama iliski sonrası kasik agrim basladi

Akşam 10 mu benim salı aksam 6 da iğne çarşamba akşam 8 de ilişki oldu iğnenin 26. Saati falan doktor cuma ve pazarda değerlensin dedi
Evet aksam 10du. Genelde igneden 34-36 saat sonra iliski olmasi gerekiyomus. Ama verdikleri saatler belki yumurta buyukluklerimize gore mi degisiyor onu bilemedim.🤷🏻‍♀️

Back