- 3 Kasım 2022
- 355
- 151
- 27
- Konu Sahibi sedaadeserhan
Bnm kanamam oldu canimBende hala belirti 0 canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm kanamam oldu canimBende hala belirti 0 canım
Aa nasıl yani adet mi nedir çok erken üstelikBnm kanamam oldu canim
Pocs olduğu için erken diyemiyorum düzensiz. CanımAa nasıl yani adet mi nedir çok erken üstelik
Yani lekelenme mi oldu normal adet mi canımPocs olduğu için erken diyemiyorum düzensiz. Canım
Leke oluyor canım ama pıhtı şeklinde oldu sence yerleşme olup pıhtı olma ihtimali var miYani lekelenme mi oldu normal adet mi canım
Bilemedim adet olsa sökülmez miydiLeke oluyor canım ama pıhtı şeklinde oldu sence yerleşme olup pıhtı olma ihtimali var mi
Oldun mu canım senBilemedim adet olsa sökülmez miydi
Oldun mu canım senLeke oluyor canım ama pıhtı şeklinde oldu sence yerleşme olup pıhtı olma ihtimali var mi
Hadi inşallah vardır da ben hissetmiyorumdr canım ya 4-5 gün kaldı adete hala belirtim yokGenelde hissedilmiyor ben de çevremde adet gecikmesine kadar hisseden duymadım. O ağrılar üşütmeden ya da hafif enfeksiyondan olabilir.
En son sökülememiştin galibaLeke oluyor canım ama pıhtı şeklinde oldu sence yerleşme olup pıhtı olma ihtimali var mi
İnşallah kuzum. Peki siz ve eşiniz gerek hormon gerekse üreme sisteminizle ilgili kontrol yaptırdınız mı? Ne kadar süredir deniyorsunuz canım süre uzun ise doktora görünürsünüz çözüm kolay bulunur.Hadi inşallah vardır da ben hissetmiyorumdr canım ya 4-5 gün kaldı adete hala belirtim yok
Bende hiç belirtisiz adet olurum canım bi bakarım aa gelmiş kan ama olucam gibi zaten bakalımBiraz kişiden kişiye değişiyor olabilir bizde bu ay ilk kez denedik ve ovülasyon zamanlarımda bel ağrısı başladı onun belirtisi olarak düşündüm sonra birkaç gün hafifledi ve tekrar başladı bir daha hiç geçmedi ben adet olucağım zamanda hep belim ağrır başka pek belirtim olmaz o zamandan beri süpürge yapmak için eğilince bile belim ağrıyor aynı adet olucakmışım gibi acaba istediğim için psikolojik belirti gibi mi hissediyorum diye düşündüm şuan adetime iki gün var dün ve bugün erken gebelik testi yaptım silikde olsa ikiside pozitif çıktı bugün düne göre bir tık daha koyu gibi yani kimyasal vs falan olursa diye erkenden gidip beta vermek istemiyorum eğer olmazsam haftasonu gidip vericem ama arkadaşımın hiç belirtisi olmamıştı mesela bu birqz kişisel bence bende çok duydum önceden daha belirti hisseden ama hiç olmayan da çok duydum
İnşallah canım Benim bat 7-8 ocak çatlama 24’ünde oldu çünkü bakalım bekliyorum daha var yaniNaptınız adet oldunuz mu test yaptınız mı? Benim bat 9 bende bekliyorum inşallah adet olmam da hamileyimdir
Yaa sonucu buraya yazarmısınız inşallah hamileyizdirİnşallah canım Benim bat 7-8 ocak çatlama 24’ünde oldu çünkü bakalım bekliyorum daha var yani
Yazarım canım ama adet olucam muhtemelen yinede dualarım bizimleYaa sonucu buraya yazarmısınız inşallah hamileyizdir
Benim leke gelmeye başladı olucamYaa sonucu buraya yazarmısınız inşallah hamileyizdir