- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 29
- Konu Sahibi sedaadeserhan
Döllenen yumurta tüpte ilerlerken hissedilir mi ağrı vs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HayırDöllenen yumurta tüpte ilerlerken hissedilir mi ağrı vs.
Anladım teşekkürler cevap için
Peki ilk belirtiler döllenmeden kaç gün sonra ortaya çıkar genelde
Benim hiç regl belirtim yok ki canım ne ağrı ne göğüs şişmesi bi anda bakıyorum adet olmuşum :)Hissetmen mümkün değil ilk belirtiler de zaten regl belirtisiyle aynı oluyo anlamanın yolu reglin gecikmesiyle neden gecikti demek ya da regle 2 3 gün kala kan verip öğrenmek mide bulantısıymış baş dönmesiymiş falan çok daha sonra başlıyor 6. Hafta civarı
Hamileyken de belirtisiz geçirirsin o zaman ilk dönemi bence en güzeli evde testinin olması regl günü regl gelmezse hemen ilk idrarla test yapmak. Negatifse zaten aynı gün içinde regl oluyosun hamile değilim düşüncesine girdiğin için, içinde bı umut acaba hamile miyim dedikçe gecikiyo da gecikiyo o regl sonrası daha da hayal kırıklığı oluyo, erken yaptığında da testi negatif görsen de inanmıyosun regle daha var diyip yine kendini kandırıyo insanBenim hiç regl belirtim yok ki canım ne ağrı ne göğüs şişmesi bi anda bakıyorum adet olmuşum :)
Zaten ovulasyon yaptım canım 7-8 ocakta olucam inşallah olmam şuan belirti 0 4.gün çatlamanın olduğuHamileyken de belirtisiz geçirirsin o zaman ilk dönemi bence en güzeli evde testinin olması regl günü regl gelmezse hemen ilk idrarla test yapmak. Negatifse zaten aynı gün içinde regl oluyosun hamile değilim düşüncesine girdiğin için, içinde bı umut acaba hamile miyim dedikçe gecikiyo da gecikiyo o regl sonrası daha da hayal kırıklığı oluyo, erken yaptığında da testi negatif görsen de inanmıyosun regle daha var diyip yine kendini kandırıyo insan
Ay canım seninle aynı gün adet tarihimiz umarım bende adet olmam sende olmazsın ve inanır mısın bende de belirti sıfır acaba kaç güne rahme geliyor döllenen yumurda bilen var miZaten ovulasyon yaptım canım 7-8 ocakta olucam inşallah olmam şuan belirti 0 4.gün çatlamanın olduğu
Çevremde bi kaç kişi ilişkiden 2-3 gün geçince kasıkta ağrı başlamış ondan canım sorayım dedim genelde böyle mi oluyor diye evet ilk olucak inşallah dediğin gibidir belirtisiz gelsinMerhaba. Hamilelikte ilk bebekse bebeğinizi hissetmeniz 20. haftayı buluyor. Tüpteki bebeği hissediyorsanız ayaklı ultrason cihazı olabilirsiniz :)
Yaa inşallah kuzum 5-6 gün sürüyor bazen 1 hafta benim bildiğim canımAy canım seninle aynı gün adet tarihimiz umarım bende adet olmam sende olmazsın ve inanır mısın bende de belirti sıfır acaba kaç güne rahme geliyor döllenen yumurda bilen var mi
Regl gecikince.Peki ilk belirtiler döllenmeden kaç gün sonra ortaya çıkar genelde
O zaman bizim ki henüz yolda yadavyeni rahme ulaşmış olabilirYaa inşallah kuzum 5-6 gün sürüyor bazen 1 hafta benim bildiğim canım
Ahh inşallah canım benim innşallahO zaman bizim ki henüz yolda yadavyeni rahme ulaşmış olabilir
Sende ovulasyon yaptın mı canımAhh inşallah canım benim innşallah