Dolguyla meme büyütme

jessie0034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
20
0
Bu sene meme diklestirme ameliyatı olmak istiyorum, ayni zamanda buyutmekde istiyorum ama implantı asla düşünmüyorum. Vucudumda yabancı bir madde oldugunu düşünmek bile rahatsız edici geliyor ve düşünürken bile cok rahatsız hissediyorum. Yurtdisinda yaşıyorum o yüzden doktorlarla sadece mesajla konuşuyorum ama gelen cevaplarda kısa ve hic aciklayici degil .

Dolguyla meme büyüten var mi?Eger yaptıysanız memnunusunuz ve kime yaptirdiniz ?

Bence silikon en mantiklisi cunku dolgu belli zaman sonra sonuyor bende dusunuyorum ama hamile kaldiktan sonra belki

Ben de implant var, arkadaşım da dolgu. Çok eski yaptırdık. O gecen sene sonunda, göğüs ağrısı nedeniyle doktora gitti dolgular başka yerlere kaçmış, onları çıkarttılar, engelsiyon gibi sarı sarı akıodu kızın memesi. Tabi gelişmiştir teknik ama yine de implant en iyisi gibi derki toplu duruo orda

Dolgu yaptırrsan hayatının hatası. 10 yılım bitecek silikonlarımla hiç yaşamadım daha yabancı hıssını. İlk 1 yıl yüzüstü yatarken iki top üzerinde gibi hissettim o kadar. Sonra daha da yumusadıklarında sıkıntı olmuyor. Dolgu enfeksiyon ve kansere neden oluyor nedenide silikon bi kılıfta değil.yapılan yerdekı hucrelerı öldürüyor. Sakın ama sakın yaptırma. Böyle kalman dolgudan daha iyi ki bunu çok araştırıp yaptıran biri olarak söylüyorum

Ben de implant var, arkadaşım da dolgu. Çok eski yaptırdık. O gecen sene sonunda, göğüs ağrısı nedeniyle doktora gitti dolgular başka yerlere kaçmış, onları çıkarttılar, engelsiyon gibi sarı sarı akıodu kızın memesi. Tabi gelişmiştir teknik ama yine de implant en iyisi gibi derki toplu duruo orda

Evet bende ondan korkuyorum. Doktorum önermezse yaptırmayı düşünmüyorum . Teşekkürler :)

Dolgu yaptırrsan hayatının hatası. 10 yılım bitecek silikonlarımla hiç yaşamadım daha yabancı hıssını. İlk 1 yıl yüzüstü yatarken iki top üzerinde gibi hissettim o kadar. Sonra daha da yumusadıklarında sıkıntı olmuyor. Dolgu enfeksiyon ve kansere neden oluyor nedenide silikon bi kılıfta değil.yapılan yerdekı hucrelerı öldürüyor. Sakın ama sakın yaptırma. Böyle kalman dolgudan daha iyi ki bunu çok araştırıp yaptıran biri olarak söylüyorum

Bir kac video izledim internette ve alisamayip cikarttiranlar oldugunu gordum. Acaba kisiyemi bağlı yoksa ben mi cok takıntı yaptım emin olamadım pek :) Doktorum cok güvenilir birisi gibi oda önermezse yapmiycam kesin . Sadece diklestirme ameliyatı yapıcagim sanirim

Nerede ve hangi doktora yaptırdınız acaba

X