- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
Maybelline oneren hic olmamis ben lila olani kullaniyorum ama iki cesit lila var dramasini kullaniyorum cok memnunum fiyati da 13 liraydi en son
bende maybellıne sarı tombul olanı kulndım ardından yınemaybellıne cat eyes aldım 15e aldımben
eet guzle oluyoama bellıbı sure sonra kat kat surunce topaklanma yapıyo
ama cıdden dolgun gosterıyo her ıkısıde
esmanr, kirpik bakımını nasıl yapıyorsunuz? badem yağıyla mı?
Denemem lazım. Teşekkürler.
ben bu rımelı kullanıyorumm.. gayet dolgun ve uzun gosterıyo.
Ha bir de maybelline olanlar 2. katı sürünce topaklanma yapıyor evet.. Bu yüzden Beyuyla geçiyorum.. ama verdiği dolgunluk iyi maybellinenin.Fiyatı da uygun.Ben Lancome Hypnose rimele kafayı takmıştım ama max factora da aklım gitti ne yapsam :S
ayenn ya evet maybllıne topkalanma yapıyor bı sure sonra ve bende su sıra flormar yenı cıkan bı rımelı varmıs MAXXL dıye bı rımelmıs sanırım hem uzun gosterıyomus hem de dolgunlastırıyomus almayı dusunuyorum ama bılemıyorum kozmetıkcı bayan bana hıc topaklnama yapmaz dedı ınanamak ıstıyorum aslında fıyatı cok uyugun cunku
bu arada cnm beyuyla ıkıncı katı gecıyorum demıssın fıyaı nedır ve ılk kez duyuorum her kozmetıkcıde bulunan bı rımel mı ?
max factor false lash effect
Niyeyse bende bi etki göstermedi bu :/
Alman üretimi canım hatta biraz bitkisel.Harika bir maskara ben beğeniyorum.Süvari kometikte bulabilirsin.30/40 tl arasıydı fiyatı yanlış hatırlamıyorsam:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?