Aaa canım yükledim ama beeen. :26:
angelina jolie hatta. siyah saçlı.
bu arada bahsettiğin nasıl birşey pek anlamadım.
benim yüzüm inceyken olan kahkullerim uzadı şuan , 2 yandalar.çeneme falan gelyorlr. bahsettiğin şey bahsettiğim şeymi
Evet canım ya güzelde çıkmamış
Konuya dönüyoruz, çok kararsız kaldım şimdi yaa.küt kahkul yanları sivri ve uzun olanlar olur mu ki.
heveslenmiştim bi an.:18:
esti kafama kestim kendim.
yakıştıda.
zaten tepeden topuz yapıyorum. kaküln ordan taç takıyorum , şirin duruyo; sevdimm.
Evet evet kestimmm. bi topik vardı kakül kesmekle ilgili. saçı kıvırıp kesiyosun falan, o işte
azcık uzasın yandan yapcam onları
sevdimmm, yakıştırdımmm
beyaz ten , sipsiyah saç hoşuma gidiyo benimm.
kahkül güzel değil bence yanlardan perçem diyolar sanırım o güzel olur da ben takıldım birşeye şimdi yüzüm yuvarlakmı değilmi çözemedim ya yanaklarım var yanlardan çene hizasından yukarı kesimler yüzü daha yuvarlak gösterir denmiş çene hizasından aşağı yan katlar güzel durmuyo sanki bende acaba çenenin geniş olmamasındanmı üçgenlik var çenede çünkü bi anlama veremedim ovalmi oluyo o zaman :S:S kahkülde yüzü daha çok bastırıyo ama
cnm cene hızasından asagı yan katlar var demıssın kare bı yuz tıpın olabılırmı netten bı bak bence yuz tıplerıne sanırım yanakların dolgun ondan cene altında yan katlar var gıbı gelıyo sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?