• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Dolgun yanak - kahkül resmli

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
12
66
Ağrı
kızlar yüzüm yuvarlak dolgun. özellikle yanaklarım. saçımda hint kınası çok siyahhh.
ten rengim beyaz. biraz buğday .:1::1:
bu tür kahkuller yakışırmı sizce.? :1: yoksa perçemmi kestireyim? Eki Görüntüle 325947

Son düzenleme:
cnm resım gozukmuyo ?? bu arada yuzun yuvarlak ve doolgunsa kakullerı uzatman gerekırkı o uzun kakuller yuzunu ınce gostersın yanı ben bole dusunuyorum cnm

Aaa canım yükledim ama beeen. :26:
angelina jolie hatta. siyah saçlı.
bu arada bahsettiğin nasıl birşey pek anlamadım.
benim yüzüm inceyken olan kahkullerim uzadı şuan , 2 yandalar.çeneme falan gelyorlr. bahsettiğin şey bahsettiğim şeymi :1:

Aaa canım yükledim ama beeen. :26:
angelina jolie hatta. siyah saçlı.
bu arada bahsettiğin nasıl birşey pek anlamadım.
benim yüzüm inceyken olan kahkullerim uzadı şuan , 2 yandalar.çeneme falan gelyorlr. bahsettiğin şey bahsettiğim şeymi :1:

cnm tamam sımdı gordum resmı angelına bu resımde cok yaslı gorunuyo bu arada :) neyse asıl konuya gelellım :) cnm ceneı gecmelı bence kakullerın benım de yuzum yuvarlak yanaklarım dolgun degıl ama normal kısas kakul yanaklarımı dolgun gosterıyodu ben de uzatıyorum ceneyı geccek kakul bı kere bence bızım gıbıler ıcın bızım gıbıler deken yuzunu ınce gostermek ısteyenler ıcın cnm

Evet canım ya güzelde çıkmamış :1:
Konuya dönüyoruz, çok kararsız kaldım şimdi yaa.küt kahkul yanları sivri ve uzun olanlar olur mu ki.
heveslenmiştim bi an.:18:

cnm sen tam benı anlatmıssın ten rengımız saç rengımız ve yuzumuzun tıpı aynı :1: ben kahkül kestirdim bu modeldekı gıbı herkes cok begendii özellikle sevgilim:34:

Evet canım ya güzelde çıkmamış :1:
Konuya dönüyoruz, çok kararsız kaldım şimdi yaa.küt kahkul yanları sivri ve uzun olanlar olur mu ki.
heveslenmiştim bi an.:18:

kut degılde kat kat percem deneyebılırsın cnm ama bu arada bak kısa kakul yuvarlak yuzlulerı sırın gosterıyo ama uzun kakul guzek gozterıyo benım ızlenımlerım bu yonde cnm hanı yuvarlak yuzluyuzya kısa kestırınce bole yanaklarımı sıkasım gelıyo :))) begendıgımden degıl ne bılım sırıne gıbı oluyo sankı ben hıc sevmıyorum ole ama uzun olunca daha guzel oluyo secım senın :1:

benim de dolgun yanaklarım var saçlarımda dönme yeri olmasına rağmen dayanamadım kestirdim kahkül... iki senede bir geliyorlar bana kestiriveriyorum kahkül olmuyor işte... ilk kestirdiğim gün süper sonra o kahkül uzayana kadar kenara alınıyor... kullanabilirim bende sağa sola kayıp tuhaf durmaz diyorsan yaptır bence...

esti kafama kestim kendim.
yakıştıda.
zaten tepeden topuz yapıyorum. kaküln ordan taç takıyorum , şirin duruyo; sevdimm.

Benimde yanaklarım dolgun canım ve hep kahkül kullanıyorum.. :6: kahkül insana ayrı bir hava katıyor ama sonra sıkılıyor insan ben simdi ortadan ayrılsn istiyorum ayrılmıyorr

Evet evet kestimmm. bi topik vardı kakül kesmekle ilgili. saçı kıvırıp kesiyosun falan, o işte :1:

azcık uzasın yandan yapcam onları :42:

sevdimmm, yakıştırdımmm :16:

beyaz ten , sipsiyah saç hoşuma gidiyo benimm.

Son düzenleme:
kahkül güzel değil bence yanlardan perçem diyolar sanırım o güzel olur da ben takıldım birşeye şimdi yüzüm yuvarlakmı değilmi çözemedim ya yanaklarım var yanlardan çene hizasından yukarı kesimler yüzü daha yuvarlak gösterir denmiş çene hizasından aşağı yan katlar güzel durmuyo sanki bende acaba çenenin geniş olmamasındanmı üçgenlik var çenede çünkü bi anlama veremedim ovalmi oluyo o zaman :S:S kahkülde yüzü daha çok bastırıyo ama

Evet evet kestimmm. bi topik vardı kakül kesmekle ilgili. saçı kıvırıp kesiyosun falan, o işte :1:

azcık uzasın yandan yapcam onları :42:

sevdimmm, yakıştırdımmm :16:

beyaz ten , sipsiyah saç hoşuma gidiyo benimm.

ıyı bakalım cnm o zaman kufore de gerek kalmadı bı tasla ıkı kus :)

kahkül güzel değil bence yanlardan perçem diyolar sanırım o güzel olur da ben takıldım birşeye şimdi yüzüm yuvarlakmı değilmi çözemedim ya yanaklarım var yanlardan çene hizasından yukarı kesimler yüzü daha yuvarlak gösterir denmiş çene hizasından aşağı yan katlar güzel durmuyo sanki bende acaba çenenin geniş olmamasındanmı üçgenlik var çenede çünkü bi anlama veremedim ovalmi oluyo o zaman :S:S kahkülde yüzü daha çok bastırıyo ama

cnm cene hızasından asagı yan katlar var demıssın kare bı yuz tıpın olabılırmı netten bı bak bence yuz tıplerıne sanırım yanakların dolgun ondan cene altında yan katlar var gıbı gelıyo sana

cnm cene hızasından asagı yan katlar var demıssın kare bı yuz tıpın olabılırmı netten bı bak bence yuz tıplerıne sanırım yanakların dolgun ondan cene altında yan katlar var gıbı gelıyo sana

baktım ama çözemedim gitti yuvarlak yüzden benim bildğim çenede yuvarlaksı olur benim üçgen ama yanaklardan dolayı heralde yuvarlakmış gibide geliyo neyse yan katlar çok güzel oluyor kahkülü boşverin :52:

Back