• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Dolgun ve Kıvrımlı Kirpikler İçin Rimel Tercihim !

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
2.559
33
358
Zonguldak
Ne zamandır aradığım özelliklerde bi rimel bulamamıştım. Ama sonunda buldum! :8:

''Maybelline Volume Express Falsies Maskara Black Drama''
446245.jpg

Dolgun ve kıvrımlı kirpik elde etmek istiyodum ve kesinlikle bu rimel öyle güzel dolgunluk ve kıvrıklık veriyor ki anlatamam. Tek sefer sürmeniz yeterl. Çok güzel bi şekilde de ayırıyor kirpikleri. 2. ve 3. sürüşte birleştirme yapabilir. Zaten 2. ve 3. sürüce gerekte duymayacaksınız. İlk sürüşte isteğinizi karşılıyor ve okadar iyi bi siyahlığı varki. Renki oldukça koyu siyah ve direk kirpiğe sağlıyor bu rengi. Gerçekten kullanmayanların kullanmalarını tavsiye ederim pişman olmazsınız.
:24:

Fiyatı: 17-20 tl arası..

Son düzenleme:
bu rimeli uzun zamandır merak ediyorum
elimdekiler bitsin deneyeceğim
rimelden tek beklentm dolgunluk vermesi benim
bazı rimeller dolgunlaştırcam derken yapıştırıyor ortada 3 değil yapışık kirpik kalıyor
bu öyle olmaz umarım

bende drama olmayanı var.benim kirpiklerim cılız olmamasına rağmen hiç bir şekilde hacim vermedi.ilk katta tek tek ayırıyor ve biraz uzunluk veriyor.ama dolgunluk sıfır.ve oldukça sıvı bir rimel.her sürdüğümde göz kapağıma bulaşıyor.aylar geçti halen aynı.

maybellıne rimellerını cok severım fıyatına gore performansı guzeldır uzun zamandır aklımda sarı tombul olan colossal rımelı var dolgun ve kıvrık olsun ıstıyorum bu dramamı daha ıyı yoksa colossal sarı olanmı....

paylasim icin sagol canim

ben de denemediysen max factor false lash effect ve 2000calorie rimellerini oneririm

Max factor false lash effect kullandım canım, güzel beğeniyorum ama hacim konusunda benim önerdiğim rimel cok daha iyi.

bu rimeli uzun zamandır merak ediyorum
elimdekiler bitsin deneyeceğim
rimelden tek beklentm dolgunluk vermesi benim
bazı rimeller dolgunlaştırcam derken yapıştırıyor ortada 3 değil yapışık kirpik kalıyor
bu öyle olmaz umarım

İlk sürüşte bende kesinlikle birleştirme yapmadı. 2.sinde biraz yapıyor gibi oluyor. 3.sünde ise dediğin gibi birleştirme yapıyor. Zaten 2. sürüşe gerek bile duymıcaksın.

Maybelline kirpikleri döküyor, ben kullandım, biliyorum.

Bende epey zaman kullandım bende öyle bir şey yapmadı. Çıkarırken zorlamadığın sürece dökülmüyor.

bende drama olmayanı var.benim kirpiklerim cılız olmamasına rağmen hiç bir şekilde hacim vermedi.ilk katta tek tek ayırıyor ve biraz uzunluk veriyor.ama dolgunluk sıfır.ve oldukça sıvı bir rimel.her sürdüğümde göz kapağıma bulaşıyor.aylar geçti halen aynı.

http://1.bp.blogspot.com/_h7qGmw8uo...0/Maybelline-VolumExpress-Mascara-Falsies.jpg
Eğer bunu diyorsan canım, bende de var bu. Kenarda duruyor öylece. İğrenç bi rimel! Sadece güzel kıvırıyor ve tek tek ayırıyor okadar. Hiçbir şekilde hacim ve siyahlığını vermiyor.

maybellıne rimellerını cok severım fıyatına gore performansı guzeldır uzun zamandır aklımda sarı tombul olan colossal rımelı var dolgun ve kıvrık olsun ıstıyorum bu dramamı daha ıyı yoksa colossal sarı olanmı....

Hiç kullanmadım canım ama waterproof sanırım o rimel. Eğer öyleyse alma derim. Çıkarırken cok zorlanıyor insan ve kirpiklerin kopuyor hep. Waterproof rimelleri özelliği gibi sadece denize girerken falan kullanın. Onun dışında günlük hayatta kullanmayın. Kirpikleriniz kopar hep çıkarırken.

Hmmm maybelline'in rimellerine yıllardır el sürmedim. :)))
Ama şimdi tavsiyenle bunu alabilirim sanırım.
Dolgunluk benim için de en önemlisi.
Max factor lash effect'ten bile daha iyi demişsin üstelik. :31::31:

Hmmm maybelline'in rimellerine yıllardır el sürmedim. :)))
Ama şimdi tavsiyenle bunu alabilirim sanırım.
Dolgunluk benim için de en önemlisi.
Max factor lash effect'ten bile daha iyi demişsin üstelik. :31::31:

Peki ya senin en memnun kaldığın rimel ,kalem ya da eyeliner nedir ?

Siyah mı yoksa koyu kahverengi tonlarında mı kullandıkların .

Zevkine güvendiğim için, senin ürünlerini çok merak ediyorum :nazar:

Peki ya senin en memnun kaldığın rimel ,kalem ya da eyeliner nedir ?

Siyah mı yoksa koyu kahverengi tonlarında mı kullandıkların .

Zevkine güvendiğim için, senin ürünlerini çok merak ediyorum :nazar:

Benim en sevdiğim rimelim ysl markaydı. Bir tarafı kapatıcıydı, öteki kısmı rimeldi.
Öyle bir rimel yoktur dünyada herhalde. Ama bitti o rimelim. Bir daha aynısını görmedim.
Ve o markaya da bakmadım.

Max Factor false lash effect ve 2000 calorie'yi seviyorum.
Aylarca bozulmadan kullanabilmem , büyük bir artı.

Eyelinerda şu anda rossmandan aldığım rival de loop marka likit eyeliner'ı çok beğeniyorum.
Simsiyah, kalın uçlu bir eyeliner.
Kahverengi kullanmıyorum çünkü benim saçlarım ve kaşlarım koyu. Kirpiklerim de öyle. :))
Kalem flormardan alırım. Hiç başka marka denemedim. Tek başına kullanmak için iyi değil siyah rengi.
Ama eyeliner altına sürdüğüm için idare ediyor. Sorun yok.
Ama göz içine kahverengi kalemini sürerim. Yine flormar kullanıyorum.
Kalemde marka fark etmiyor benim için aslında. Herhangi biri olur. :))

Benim en sevdiğim rimelim ysl markaydı. Bir tarafı kapatıcıydı, öteki kısmı rimeldi.
Öyle bir rimel yoktur dünyada herhalde. Ama bitti o rimelim. Bir daha aynısını görmedim.
Ve o markaya da bakmadım.

Max Factor false lash effect ve 2000 calorie'yi seviyorum.
Aylarca bozulmadan kullanabilmem , büyük bir artı.

Eyelinerda şu anda rossmandan aldığım rival de loop marka likit eyeliner'ı çok beğeniyorum.
Simsiyah, kalın uçlu bir eyeliner.
Kahverengi kullanmıyorum çünkü benim saçlarım ve kaşlarım koyu. Kirpiklerim de öyle. :))
Kalem flormardan alırım. Hiç başka marka denemedim. Tek başına kullanmak için iyi değil siyah rengi.
Ama eyeliner altına sürdüğüm için idare ediyor. Sorun yok.
Ama göz içine kahverengi kalemini sürerim. Yine flormar kullanıyorum.
Kalemde marka fark etmiyor benim için aslında. Herhangi biri olur. :))

Çok sağol canım .Çok önceden max 2000 serisini kullanmıştım :16: hassas gözlere birebirdir.

Benim kirpiklerim seninkiler gibi siyah ve gür değildir .O yüzden bu maskarayı özel günlerde kullanıyorum .Sen sürsen ,kimbilir ne güzel olur .

Resim alıntıdır.(loreal double extension )

3276737307_af09f7ef95.jpg

Ayyy galiba eyelinerin buymuş .Hemen almalıyımmmmmmmmmmm :31::31::31::31:

Rival+de+Loop+Eyeliner_Grey.jpg

Çok sağol tatlım .

Son düzenleme:
Çok sağol canım .Çok önceden max 2000 serisini kullanmıştım :16: hassas gözlere birebirdir.

Benim kirpiklerim seninkiler gibi siyah ve gür değildir .O yüzden bu maskarayı özel günlerde kullanıyorum .Sen sürsen ,kimbilir ne güzel olur .

Resim alıntıdır.(loreal double extension )

3276737307_af09f7ef95.jpg

Ayyy galiba eyelinerin buymuş .Hemen almalıyımmmmmmmmmmm :31::31::31::31:

Rival+de+Loop+Eyeliner_Grey.jpg

Çok sağol tatlım .

Evet eyeliner, o. :31:

Aiyy cidden çok güzel olmuş eklediğin göze o rimel.
Loreal'in de rimelleri övülüyor. Bakmak lazım. :31:

Son düzenleme:
evet kesinlikle çok güzel ben de bundan kullanıyorum ve çok memnunum. herkese tavsiye ederim :-)

Dolgunluk açısından iyi mi kızlar.
Bende maybelline colossal sarı renklisi var. Güzel ama pek beğenmedim. Fotoğrafta koyayıım.
images

Kızlar bana kıvrım verecek rimel lazım. Kirpiklerim sık, uzun ama biraz kıvrımlı olsun istiyorum. Rimeli kullandığımda da çok ıslak rimel sevmiyorum yapış yapış durmasın, topaklanmasın. Çok şey istiyorum ama :KK70: Fikri olan var mı?

Essence i love extreme, rival de loop maximum eyes. Şu ikisinden daha hesaplı ve kaliteli ürün görmedim.

Back