- Konu Sahibi papatyaa88
-
bunun aynısını esksehir de okuyan kuzenim indirimden almıs. baktım tarihi de normal ama acayip kotu kokuyor.. senin ki de oyle mi acaba???
hayır benimki kötü kokmuyo aksine meyvemsi hindistan cevizimsi bşey kokuyo.
Evet ama ilk açıldığında geldi o koku..
Şimdi kokmuyor.. Bende indirimdeyken Aldım :lepi:
arkadaşlar ben loreal kullanyorum ama ben memnun değilim lorealin hiç bi ürününden memnun kalmadım
bayanlar mrb..tüm yorumları okudum.benimde rimelle alakalı sorum var.oyüzden yeni başlık açmak istemeidm konuyu açan arkadaşım hakkını hellal et...
maybelline ile loreal arasında kaldım.kirpiklerim uzun ve sık..kıvrıştırma ve belirginleştirme özelliği olan bir masakara arıyorum.bana neleri tercih edersiniz?fiyatıda 25-30u geçmezse çok uygun olur.anladığım kadarıyla suya dayanıklı almamalıyım(temizlerken kirpikler zarar görüyor)..peki loreal mı maybelline mi?
bayanlar mrb..tüm yorumları okudum.benimde rimelle alakalı sorum var.oyüzden yeni başlık açmak istemeidm konuyu açan arkadaşım hakkını hellal et...
maybelline ile loreal arasında kaldım.kirpiklerim uzun ve sık..kıvrıştırma ve belirginleştirme özelliği olan bir masakara arıyorum.bana neleri tercih edersiniz?fiyatıda 25-30u geçmezse çok uygun olur.anladığım kadarıyla suya dayanıklı almamalıyım(temizlerken kirpikler zarar görüyor)..peki loreal mı maybelline mi?
loreal volume x5 di yanlış hatırlamıyosam daha once kullanmadım hiç ama testerinden deneim bugun fena durmadı kirpiklerimde sizce nasıl arkadaşlar kullannalar ne dusunuyo?? 35tl ama ya
maybelline colossal dediğim yani maybelline colosal volume express maskara. bende aynı maçla kullanıyorum dolgunluk için. muhteşem. böle sarı bi kutusu var.35-50 tl arası satılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?