- 20 Haziran 2020
- 19
- 7
- 41
-
- Konu Sahibi Melek340634
Biraz küçük haklısın. Ama yandan destekli yokmuHer türlü destek şekli var da bu dolgunluk imkansız o ölçüde maalesef.
Var. Ben de her şeyi denedim bu görüntüye yeni ulaşıyorum boy 157 kilo 58Biraz küçük haklısın. Ama yandan destekli yokmu
Canım nerden alıcam. Markası veya link varmıVar. Ben de her şeyi denedim bu görüntüye yeni ulaşıyorum boy 157 kilo 58o da nefes alamayacak kadar çok sıktırırsam.
Pentinin bin tane modeli var bakabilirsin. Victorya secret bakabilirsin. Suwen bakabilirsin.Canım nerden alıcam. Markası veya link varmı
Tamam canım bakayım hemen. Model ismi hatırlıyormusun bu markalardan. Yoksa destekli falan diyemi aramalıyımPentinin bin tane modeli var bakabilirsin. Victorya secret bakabilirsin. Suwen bakabilirsin.
Ben çok uzun zamandır desteksiz kullanıyorum.Tamam canım bakayım hemen. Model ismi hatırlıyormusun bu markalardan. Yoksa destekli falan diyemi aramalıyım
Ben desteksiz kullansam kaybolur herhaldeBen çok uzun zamandır desteksiz kullanıyorum.
Tamam canım. İlk işim penti ye bakmak olucak. Senin ölçün kaçtı güzel dekolte alabildinCanim bu yandan destekli degil varmi yandan destekli bilmiorum ama push up dıye arat
Ben geçen gün penti den aldim full push up 3 al 2 öde seyi vardi.İcinde 2 dolgusu oluyor bunların istersen çıkarabilirsin de.
Aynı şekilde je cardin di galiba o markanın ve pierre cardin in de var ama en güzeli penti nin aşırı guzel duruyor dekoltesi
Benim ölçüm 75 B ama hamileyim ve sanki hamilelikten önce de B böyle altı sıkıyor ız yapiyor diye 75C aldimTamam canım. İlk işim penti ye bakmak olucak. Senin ölçün kaçtı güzel dekolte alabildin
Tamam canım. Heveslendim şimdi sen öyle diyince. Umarım bende yakalarım o dekolteyiBenim ölçüm 75 B ama hamileyim ve sanki hamilelikten önce de B böyle altı sıkıyor ız yapiyor diye 75C aldim
Yakalarsın canim ben yaklaşık 3 4 senedir keşfettim bunuTamam canım. Heveslendim şimdi sen öyle diyince. Umarım bende yakalarım o dekolteyi
Çok teşekkür ederim canım benim. SabırsızlanıyorumYakalarsın canim ben yaklaşık 3 4 senedir keşfettim bunudiğerleri yarim dolgu oluyor. Bu hem sıkıştırıyor hem büyük gösteriyor sanki göğsün 85 gibi duruyor.
Rica ederim canım.Çok teşekkür ederim canım benim. Sabırsızlanıyorum