Dolgum hava alıyor

odessia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2007
62
1
51
1,5 yıl önce dolgu yaptırdım ön dişten itibaren sayarsak 4. diş ile 5. diş ikisi birbirini çürüttü dolgu yapan doktorum çok iyiydi çok ilgilendi dolgu yaparken ağıza sokulan hortum varya o benim midemi çok bulandırıyor hareketsiz durmam gerekiyor ama tükürme ihtiyacımı gidermem gerekiyor boğuluyordum nerdeyse
asıl konu dolgum soğuk birşeyler yerken su içerken rahatsız oluyorum hava alıyor çiğnerken zaman zaman diş etim acıyor ağrı yapmıyor acıyor ağrı başka şey doktoruma tekrar gittim anlattım bana dolguyu tekrar çıkartmamız gerekir o zaman kanal tedavisi yapmam gerekir böyle kalsa daha iyi olur dedi bende birşey diyemedim bu şekilde dişim alttan çürüme yapar diye korkuyorum doktorada ukalalık yapmak istemedim doktorlar çok bilmiş hastalara gıcık oluyorlarda başıma gelmedi değil :mymeka:

bilmiyorum ama dolgun hava alıyo olabilir hava alıncada çürüme devam eder hemde çok ağrı yapar başka bi doktora git bence

benimde dolgulu dişim kenardından igne kadar kırılmış ordan hava alıyor hafifiten agrımaya başladı dişciden korkuyorum napıcam bilmiyorum..

ben de bugün bu sebep yüzünden dişçideydim..perşembeye dolguyu çıkartıp dolgunun altının ne durumda olduğuna bakacak..dolgu çatlaklarının ve kırıkların diş için tehlike olduğunu ve o kısımlara kaçan yiyecek ve içeceklerin çok hızlı çürümelere yol açtığını söyledi..benim içinde çok sıkıntılı bir süreç bu ama dişimi tamamen kaybetmek istemiyorum..cesaretinizi toplayın ve ihmal etmeyin arkadaşlar..

Odessia dis hekiminiz agriyan disinize röntgen cektimi?
Zira sizin agrilarinizin nedenini daha iyi anlayabilmesi icin röntgen yapilmasi sart.
Bu agriniz ne yazikki kendiliginden gecmeyecektir. Caresini bulmasi lazim dis hekiminizin.
Sizi dis agrinizla neden basbasa birakti acaba, bende anlayamadim. Cok ilginc.
Tavsiyem tekrar bir görünmeniz, sayet dis hekiminize güveniniz yoksa eger o zaman baska bir hekime görünmekte fayda var.
simon83 muhakkak dis hekiminize görünün, sadece tekrar o kirilan yeri dolguyla kapatcak, endise etmenize hic gerek yok.
aysegül kontröl ettirmeniz cok dogru bir karar.
Hepinize gecmis olsun arkadaslar.

benimde dolgulu dişim kenardından igne kadar kırılmış ordan hava alıyor hafifiten agrımaya başladı dişciden korkuyorum napıcam bilmiyorum..
aynen arkadasim.benimde seninkisi gibi.dolgu olan disimde birazcik bosluk var ve oradan hava aliyor.hic birseyi o disimle yiyemiyorum.hemen agri yapiyor.en büyük sorun ise dr.gitmekten bende cok korkuyorum...............

bendede var aynı sorun nerdeyse 1 ay ollacak hergün giderim daha bi gün gidemedim:))) ben korkumdan değil bebeğim var fırsat bulamıyorum

bakalım bu çarşamba eşim diş doktoruna gidicek bende gidip göstericem dişimi inş büyük bir iş gerekmez igneden korkuyorum ben birde dişimden ameliyat oldum o benim psikolojimi bozdu korkuyorum artıkkk daha bir ay öncede iki dişim cekildi ya daha 25 yaşındayım dişlerimle 10 yaşımdan beri başım dertte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…