• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolgulu dişim

september

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
81
0
46
İstanbul
Hayatımda ilk kez diş sorunu yaşadım. bi ağrı vardı hafif doktora gittim 3ü yeni başlayan 1 tanesi ilerlemiş bi çürük gördü.o ilerlemiş olan için dolgu gibi gözüküyor dedi, röntgen çektirdik burda ilerlemiş gözüküyo kanala dönebilir dedi.sonra yaptı ve dolguyla halletti ben ısrarla sordum butun curugu aldınız mı diye oda evet dedi diş köklerin çok sağlam o yüzden kurtardık dedi.endişelenmem gerekir mi?

bazı çürükler kanala gitmeyip kurtarılabilir,benim eşimin de öle bi dişi vardı,kanala gitmeden normal dolguyla kurtarıldı,sen o tarafla yemek yediğinde ağrın yoksa sorun yoktur demekki,ama batma filan varsa doktoruna başvur,,,

bazı çürükler kanala gitmeyip kurtarılabilir,benim eşimin de öle bi dişi vardı,kanala gitmeden normal dolguyla kurtarıldı,sen o tarafla yemek yediğinde ağrın yoksa sorun yoktur demekki,ama batma filan varsa doktoruna başvur,,,

çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız , orayla gayet rahat yemek yıyebılıyorum elimde bastırınca falanda hiç bi şikayetim yok . sadece yogurt yediğimde soguktu oraya degrdırınce sızladı ama dlgu yapıldıgından 2 gun sonraydı dişçim normal dedi.Bir de bişey sormak istiyorum bugunde alttarafta 2 dişim dolgu olucaktı yapılırken biraz sızladı o kancamsı aletle yaparken , buda normal bişey mi?

çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız , orayla gayet rahat yemek yıyebılıyorum elimde bastırınca falanda hiç bi şikayetim yok . sadece yogurt yediğimde soguktu oraya degrdırınce sızladı ama dlgu yapıldıgından 2 gun sonraydı dişçim normal dedi.Bir de bişey sormak istiyorum bugunde alttarafta 2 dişim dolgu olucaktı yapılırken biraz sızladı o kancamsı aletle yaparken , buda normal bişey mi?

canım alet ister iistemez sinire değince acı olabiliyo,bunlar normal,sen kafana takma,,,uyuşturmadan mı yaptı

hayatımda ilk kez diş sorunu yaşadım. Bi ağrı vardı hafif doktora gittim 3ü yeni başlayan 1 tanesi ilerlemiş bi çürük gördü.o ilerlemiş olan için dolgu gibi gözüküyor dedi, röntgen çektirdik burda ilerlemiş gözüküyo kanala dönebilir dedi.sonra yaptı ve dolguyla halletti ben ısrarla sordum butun curugu aldınız mı diye oda evet dedi diş köklerin çok sağlam o yüzden kurtardık dedi.endişelenmem gerekir mi?

canım benimde çoğu dişim dolgulu malesef dolgulu dişler bir kaç sene sonra mecburen kanal tedavisine mecbur kalıyo ama şimdilik endişelenmene gerek yok sağlıklı bakman yeterli.ğeçmiş olsunn

canım benimde çoğu dişim dolgulu malesef dolgulu dişler bir kaç sene sonra mecburen kanal tedavisine mecbur kalıyo ama şimdilik endişelenmene gerek yok sağlıklı bakman yeterli.ğeçmiş olsunn

Bunu ilk defa sizden duydum , ben dislerime cok iyi baksamda dolgulu dislerim kanala mi donucek yani :(

Back