dolgulu bikini arıyorum :)

cikoleyta

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
73
2
18
İstanbul
kılar merhaba aranıza yeni katıldım :17: yaz geliyo malum dolgulu bikini arıyorum göğüslerim biraz küçük o yüzden dolgusu ne kdar coksa o kdar iyi benim için :)) mini elbise ve yırtık kot beyaz pantolonda elin olan varsa konuya cevap verrse sevirim :46:

kılar merhaba aranıza yeni katıldım :17: yaz geliyo malum dolgulu bikini arıyorum göğüslerim biraz küçük o yüzden dolgusu ne kdar coksa o kdar iyi benim için :)) mini elbise ve yırtık kot beyaz pantolonda elin olan varsa konuya cevap verrse sevirim :46:

Csnim brnde dolgulu bikini var kac bedensin hic kullanilmamis birde mini rlbise var beyaz bedenine gire eklerim resim

Bikinilerim var dolgulu dediğiniz sütyen şeklinde olanlardan mı?
Koton marka yırtık kotum var
Collezione marka beyaz değil ama beyaza cok yakın kırık beyaz kotum var ilgilenirseniz eklerım resımlerını( collezione kot yurtta su an yarın ekleyebılrım onun resmını ancak)

Bikinilerim var dolgulu dediğiniz sütyen şeklinde olanlardan mı?
Koton marka yırtık kotum var
Collezione marka beyaz değil ama beyaza cok yakın kırık beyaz kotum var ilgilenirseniz eklerım resımlerını( collezione kot yurtta su an yarın ekleyebılrım onun resmını ancak)

evet canım sütyen şeklinde destekli istiyorum
resimleri eklersen sevinrm :16:

$123 (1).jpg $123 (2).jpg $123 (3).jpg $123 (4).jpg $123 (5).jpg $123 (9).jpg $123 (8).jpg $123 (7).jpg $123 (6).jpg $123 (10).jpg

Koton ole marka yırtık kot sadece 2 kere giyildi. 36-38 beden uyumlu. Çok kaliteli bir kot taş gibi duruyor kombinleyemediğimden giymiyorum. 20 tl.
Sizin istediğiniz tarz süngerli bir tek kom stella serisi straplez bikinim var düşünürseniz 30 tl, kom piyasasını biliyorsunuz oldukca ucuk fiyatlar..
Diğerleri sizin istediğiniz tarz değil ama yine de cektim resmini fikir olsun :)

Bedeniniz ne bende victoriassecret in dolgulu bikinileri var..

Kısa elbisedende bol birşey yok başlığıma bakabilirsiniz birkaçını ekliyim buraya

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

zaten bol aramyrum canım günlük arıyorum elbise bikinilere bakabilrmiym :)

zaten bol aramyrum canım günlük arıyorum elbise bikinilere bakabilrmiym :)

Şuan ortalıkta değiller akşam anneme çıkarttırır eklerim :)

Victoriassecret lar biri siyah push up lı diğeri kırmızı (bedenler small fiyatlar tanesi 25 tl)

Yeşil süngerli straplez var bi de (bunun fiyatı 15 olur çeşmede bir butikten alınma)

Resimleride akşam eklerim..hani renkler ya da fiyatlar uymuyosa boşuna anneme çıkarttırmiyim diye yazdım :)

Şuan ortalıkta değiller akşam anneme çıkarttırır eklerim :)

Victoriassecret lar biri siyah push up lı diğeri kırmızı (bedenler small fiyatlar tanesi 25 tl)

Yeşil süngerli straplez var bi de (bunun fiyatı 15 olur çeşmede bir butikten alınma)

Resimleride akşam eklerim..hani renkler ya da fiyatlar uymuyosa boşuna anneme çıkarttırmiyim diye yazdım :)

uyuo canım ya bi bakarsam süper olur valla teşekkürler şimdiden :):40:

Eki Görüntüle 1098673 Eki Görüntüle 1098674 Eki Görüntüle 1098675 Eki Görüntüle 1098676 Eki Görüntüle 1098677 Eki Görüntüle 1098681 Eki Görüntüle 1098680 Eki Görüntüle 1098679 Eki Görüntüle 1098678 Eki Görüntüle 1098682

Koton ole marka yırtık kot sadece 2 kere giyildi. 36-38 beden uyumlu. Çok kaliteli bir kot taş gibi duruyor kombinleyemediğimden giymiyorum. 20 tl.
Sizin istediğiniz tarz süngerli bir tek kom stella serisi straplez bikinim var düşünürseniz 30 tl, kom piyasasını biliyorsunuz oldukca ucuk fiyatlar..
Diğerleri sizin istediğiniz tarz değil ama yine de cektim resmini fikir olsun :)
canım kusura bakma işte olduğumdan hızlı grip çkıyrum görmedim senn yazını :17: göğüslerm küçük o yuzden desteksiz bikini pek terch etmiyorum canım çok saol yinede vakit ayırdğın için :16:

Canım yazmayı unuttum birden gönderdim şimdide 5 dk bekleme süresü yüzünden msj atamıyorum o pembe değil kırmızı

Back