Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kılar merhaba aranıza yeni katıldımyaz geliyo malum dolgulu bikini arıyorum göğüslerim biraz küçük o yüzden dolgusu ne kdar coksa o kdar iyi benim için :)) mini elbise ve yırtık kot beyaz pantolonda elin olan varsa konuya cevap verrse sevirim
![]()
kılar merhaba aranıza yeni katıldımyaz geliyo malum dolgulu bikini arıyorum göğüslerim biraz küçük o yüzden dolgusu ne kdar coksa o kdar iyi benim için :)) mini elbise ve yırtık kot beyaz pantolonda elin olan varsa konuya cevap verrse sevirim
![]()
Bikinilerim var dolgulu dediğiniz sütyen şeklinde olanlardan mı?
Koton marka yırtık kotum var
Collezione marka beyaz değil ama beyaza cok yakın kırık beyaz kotum var ilgilenirseniz eklerım resımlerını( collezione kot yurtta su an yarın ekleyebılrım onun resmını ancak)
abd den sipariş ettiğim victoria secret var destekli pembe renkli.ama beden?
![]()
Bedeniniz ne bende victoriassecret in dolgulu bikinileri var..
Kısa elbisedende bol birşey yok başlığıma bakabilirsiniz birkaçını ekliyim buraya
Eki Görüntüle 1098656 Eki Görüntüle 1098657 Eki Görüntüle 1098658 Eki Görüntüle 1098660 Eki Görüntüle 1098661 Eki Görüntüle 1098662 Eki Görüntüle 1098663 Eki Görüntüle 1098664 Eki Görüntüle 1098665 Eki Görüntüle 1098666 Eki Görüntüle 1098667
zaten bol aramyrum canım günlük arıyorum elbise bikinilere bakabilrmiym :)
Şuan ortalıkta değiller akşam anneme çıkarttırır eklerim :)
Victoriassecret lar biri siyah push up lı diğeri kırmızı (bedenler small fiyatlar tanesi 25 tl)
Yeşil süngerli straplez var bi de (bunun fiyatı 15 olur çeşmede bir butikten alınma)
Resimleride akşam eklerim..hani renkler ya da fiyatlar uymuyosa boşuna anneme çıkarttırmiyim diye yazdım :)
saol canım bikini büyük elbisede küçük![]()
Buyrun efendimmmmm :)
Siyah ve kırmızı push up lı göğüs dekoltesini belirginleştiriyor
Diğerleride süngerli
Eki Görüntüle 1100394 Eki Görüntüle 1100395 Eki Görüntüle 1100396 Eki Görüntüle 1100397 Eki Görüntüle 1100398 Eki Görüntüle 1100399
canım kusura bakma işte olduğumdan hızlı grip çkıyrum görmedim senn yazınıEki Görüntüle 1098673 Eki Görüntüle 1098674 Eki Görüntüle 1098675 Eki Görüntüle 1098676 Eki Görüntüle 1098677 Eki Görüntüle 1098681 Eki Görüntüle 1098680 Eki Görüntüle 1098679 Eki Görüntüle 1098678 Eki Görüntüle 1098682
Koton ole marka yırtık kot sadece 2 kere giyildi. 36-38 beden uyumlu. Çok kaliteli bir kot taş gibi duruyor kombinleyemediğimden giymiyorum. 20 tl.
Sizin istediğiniz tarz süngerli bir tek kom stella serisi straplez bikinim var düşünürseniz 30 tl, kom piyasasını biliyorsunuz oldukca ucuk fiyatlar..
Diğerleri sizin istediğiniz tarz değil ama yine de cektim resmini fikir olsun :)
![]()
canımm teşekkr ederim :) siyahı istiyoruum :) benim göğüsler küçük olduğndan biraz büyük göstersin istiyorumda sence gösterrmi :26:
![]()