• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolguda sızlama normal mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnmde arada sızlıyo geçen bi çikolata yemiştim feci ağrıdı çürükken daha iyiydi yai hiç ağrımıyodu ben sema hastaneside yaptım iyi yptıklarını dşnyrm snçta özl hastane yni

benimde dolgu dişimde sıcak birşeyler içtiğimde sızlama oluyor.Normalde öyle br ağrım falan yok.Dolguda bu normal mi acaba

benimde dolgu dişimde sıcak birşeyler içtiğimde sızlama oluyor.Normalde öyle br ağrım falan yok.Dolguda bu normal mi acaba

canım dolgudan sonra hiç bişey hissetmemen gerekiyor ne ağrı ne sızı yani yapılan dolgunun uyuşturucu etkisi geçtikten sonra normal olması gerekiyor..
bence git doktoruna şikayetlerini anlat ağrımaması lazım
bende yaklaşık 4 tane dolgu var hiç birinde ağrı yada sızı olmadı

küçükken çikoltayı şekeri çok kaçırmışım galiba:78: 7 senedir dolgularım sorun çıkarmadı maşallah diyelim :94:

bende yaptıralı 1 hafta oldu ama sızlama oluyor.
dişimle birazcık bastırarak bişey yiyemiyorum sanki hava alıyomuş gibi sizlıyor sonra geçiyor.
dolgunun altında sanki bişey çekiliyormuş gibi bir sızı. normal olduğunu düşünmüyorum bi kaç gün sonra gidicem...

Back