Nasıl yani dolgunuz eridi mi veya erittirdiniz mi?Daha öncede konu açtım ama kimse yazmadı. Lütfen yardımcı olun. Kaş arama h. Asit dolgusu yaptırdım ama alnımda 1 sene olmadan çökme çizgilenme oldu. Daha yaşım genç. Keşke yaptırmasaydım. Her gün ağlıyorumyüzünün herhangi bi bölgesine dolgu yaptırıp cilt altı doku kaybı yaşayan var mı? Alın germe işlemi ile düzelir mi acaba? Alın hareketli bölge olduğu için yağ enjeksiyonunun çok da kalıcı olacağını düşünmüyorum. Lütfen bana yardımcı olun sevgiler
Ben de ilk kez duydum böyle bir şey. Geçmiş olsun. Kaş aranıza neden dolgu yaptırmıştınız?Dolgum kendisi eridi. Ama bence doku kaybına sebep oldu. H. Asit dolgusu zarar vermez diyor görüştüğüm plastik cerrahlar ama başka bi ihtimal yok. Yüzünüze asla yaptırmayın
Belli belirsiz bi çizgi oluşmak üzereydi. O yüzdenBen de ilk kez duydum böyle bir şey. Geçmiş olsun. Kaş aranıza neden dolgu yaptırmıştınız?
Merhaba yüzünüzdeki doku kaypindan kurtuldunuzmuDaha öncede konu açtım ama kimse yazmadı. Lütfen yardımcı olun. Kaş arama h. Asit dolgusu yaptırdım ama alnımda 1 sene olmadan çökme çizgilenme oldu. Daha yaşım genç. Keşke yaptırmasaydım. Her gün ağlıyorumyüzünün herhangi bi bölgesine dolgu yaptırıp cilt altı doku kaybı yaşayan var mı? Alın germe işlemi ile düzelir mi acaba? Alın hareketli bölge olduğu için yağ enjeksiyonunun çok da kalıcı olacağını düşünmüyorum. Lütfen bana yardımcı olun sevgiler
Hyaluronidase yaptirdinizmi eritme islemi benimde sıkıntılarım varHayır. Maalesef. Bi sürü dr ile görüştüm ama olumlu bi sonuç alamadım.