Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptırdım.Ama çok pahalı.Bir de her altı ayda bir yenilemek gerekiyor.Eğer devam edemeyecekseniz hiç başlamamanızı tavsiye ederim.
Canım botoks gülme çizgilerine yapılmıyor.Sadece kaz ayağı , dudak üstü , kaş arası ve alın çizgilerine yapılıyor.Bir profesör botoksun uzun vadede cildin kalitesini bozduğunu ve cildin parşömen kağıdına döndüğünü yazmıştı .Ne kadar doğru bilmiyorum , ben hiç yaptırmadım , tv de gördüğüm kadarı ile hiç güzel durmuyor .Yağ enjeksiyonu yaptıran arkadaşlardan yardım almak en iyisi .Çünkü senin yaşında en mantıklısı bu gibime geliyor .Bir kaç enjeksiyondan sonra kalıyor mu , asimetri riski var mı bir plastik cerrahla da görüşebilirsin.Geçici dolgu deneme derim gerçekten parana yazık .Etki süresi 8 ay denenler bile 1 -2 ayda eriyor .Bizzat doktorun kendisinden duydum .Yaşın çok genç olduğu için kalıcı hiç önermem .Çünkü uzun vadede ne olacağı belli olmaz .Bazen hiç bir zarar vermiyor, ama bazen enfeksiyon kapanlar var .Yani belli olmuyor .Önünde uzun yıllar var :) En iyisi yağ enjeksiyonun araştır canım .Öptüm :)
iki operasyon birarada olursa fiyat tabiki düşüyor.Ayrıca yag enjeksiyonu liposaction kadar pahalı değil. Yag benim karnımdan alındı, liposactionda olduğu gibi fazla almıyorlar onun için sonrasında karnımda hiç bir agrı, iz değişiklik olmadı, ben sadece burundan alt kısımda yag enj. yaptırmıştım, ama Nebil bey'e göz altlarımın çöküklüğü için yaptırıp yaptıramayacağımı sorduğumda; yapılabileceğini söylemişti. kaz ayakları için yapılırmı onu bilmiyorum. Nebil Bey ile hem bu konuyu hemde botox konusunu konuşursan yardımcı olacağından eminim.
Dolgu fiyatları, yağ enj. na göre ucuz ama yag enj. nunda bir miktarı erise bile kalıcılığı daha fazla