Dolce Vita deodorant

VOLVER

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
18
0
86
Eskişehir
Bu dediğim hem deodorant hem de parfüm şeklinde sunuluyo ve yerli ürün inanılmaz kalıcı üstünüzdeki kıyafete sıktığınızda yıkamadan çıkmıo ve buna rağman ağır bi kokusu da yok...sürdüğünüzde şöle geçtiğiniz yerde herkes kıpırdanıyo kim geçti ne geçti nasıl kokuyo die merak uyandırıyorsunuz...çiçek kokusu sevenler için ideal...esmer ve sarışınlarda kısaca bütün tenlerde uyum gösteriyoo...fiyat da çok uygun...deneyin sonuçlarını kendi gözlerinizle görün...duyun..bu arda ismini özellikle sona bıraktım...DOLCE VİTA..!!!!:hooray:

en son orta okul ve lise zamanlarında kullandığım bir parfüm o zamanlar çok memnundum gerçekten kalıcı bir kokusu var ...

Christian Diorun, Dolce Vitasinimi söylüyorsun???
O pek ucuz degilde, o yüzdne sasirdim.:1no2:

bende lise yılklarımda kullanmıştım severim ama şuan kullanmıyorum bi ara tekrar koklayım bakem

C.Dior dan diil bu demiştim yerli bi marka fiyatı çook uygun olsa olsa şu anda deosu 7 ytl.felandır.Geçen kış kullandım ben ve etkisi denenmiş hâlâ tesirliii.....

hımmmmm yarın hemen bir parfümeriye girip bakıyorum bu kokuyaa.sÇok merak ettim..Çiçek kokusunu çok severim..Tam benlik olabilir..a.s.

ismini duymuştum ama kokusunu bilmiyorum merak ettim yarın unutmassam bi parfümeriye gidip kokusuna bakarım beğenirsem alırım parfümü çok severimde

Çiçek kokusu sevenler kaçırmasın çok uygun bi fiyata çok kalıcı ve tesirli bi koku sahbi olabilirsiniz....

favori parfümüm dür:))ama ne zamandır kullanamdım.. iyiki hatılrattınız teşkler.. parfümüm bitit.. ondan alıyım bu kez.. çok sevdiğim bir parfüm:))

bugün gittim aldım arkadaşlar güzel bi koku tavsiye ederim deo 6 ytl,parfüm 20 ytl iyimi almışım acabasengözlerimebaksanab

Hmm bende tam kalıcı bi parfüm arıyodum hangisini alsam diye.çiçek kokusunuda çok severim.Bi kokliyim bakıym nasıl bişeymiş.tavsiye için teşkler..

imkanım oldukça orjinal parfümler almaya çalışıyorum daha kalıcı oluyorlar diye ama galiba yerli malı kullanmak hem kesemiz için hem de ülkemizin kalkınması açısından daha mantıklı. dolce vitayı duymuştum ama almak hiç aklıma gelmedi.güzel güzel çiçek kokacaksam kalıcı da olacaksa ve de az ödeyeceksem ne diye orjinal kullanayım ki.en yakın zamanda deneyeceğim.umarım istediğim gibi bir parfümdür. şimdiden heyecanlandım.yarın hemen parfümeriye uğramalıyım. teşekkürler paylaşım için arkadaşım. ben bu siteyi çok seviyorum yaaaaaa

arkadaslar bende dün aldım bu parfümü deorantı yanında hediyeydi 18.tl ye aldım ama bunun sadece kokusunu ben alıyorum sanırım,ben istiyorumki şöyle gittiğim yer ben koksun:) var mı önerebileceğiniz bi parfümm canlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…