Dolce & Gabbana’dan Muhafazakar Koleksiyon

Hiç güzel değil çokta zevksiz modeller sevmedim ..
Şimdi bunları almaya kalksan bir dünya para tutar..

Çok kötü, yatak örtüsü gibiler. Bizim kadınlarımız daha güzel giyiniyor.

Bana göre fazla desenli ama vucudu sarmaması açısından iyiler.Ben şu arkadaşınki gibi seviyorum :)

Tabi üst kısmı dar bence bir beden büyük daha rahat olurdu.

Kızlar ben zevksiz miyim anlamadım sizin yorumlarınıza bakınca.
BEn çok beğendim bu koleksiyonu.

-ülkemde kapalıyım diye dolaşan -açıklığın başka formatına dönüşen, dudakları boyalı gözleri sürmeli üstüne parfümü boca eden-bütün vucud hatları belli-hiç takmadıkları dandirik gözlükleri kafalarının üstünde dolaşan sakız çiğneyip-hunharca gülen( başı-kapalı) kişilerin kıyafetlerinden yola çıkacak olursak iç güveyinden hallice -bazı mankenlerin kafaları nasıl yapmışlar öyle daa

yazın adana sıcağında bunlar giyilmez kalıp kesim biçimini beğenmedim ama kumaştaki desenler güzel

Bu kiyafetleri sadece gezmedemi giyilir ?
Mesela calisma kiyafetleri nasil olur ?
Calisma hareketlerindede rahatsizlik verir. Birde heryere takilir bu. Normal hayatin icinde zor ve kullanisli degil.

Dolce gabbananin ayakkabi ve cantalarina hastayim. Abaya koleksiyonunu da begendim ama bir davette nikahta falan giyilebilir..

FİYATLARI 7 BİN DOLARA KADAR ÇIKIYOR
Moda severler Dolce & Gabbana'nın bu yeni koleksiyonundaki her bir ürüne 695 dolar ila 7 bin dolar arasında değişen fiyatlarla sahip olabilecek.

fiyatlar 7bin dolarmış. hey yavrum hey.

DG paranin kokusunu almis bence
Bir arada Versace cok tutulurdu arap ülkelerinde

Konya da tarif ettiğin tipler için kapalı bir bayanın ay açılsalarda bizde kurtulsak dediğini biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…