Dolce Gabbana

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Kızlar selam Dolce Gabbana Light Blue sizce bu aylar için nasıldır? 2 kere kullandım o parfümü ama hep yaz aylarında kullandım, çok fresh ve güzel bir kokusu var biraz limonu falan andırıyor hoş bi koku. Ama sonbahara gider mi bir de özel bir günde kullanıcam herkes sorsun istiyorum açıkcası o derece etkili ve çekici olsun.

Ben parfümün yazı kışı olmadığını savunanlardanım. Sadece çok ağır "noir" diye adlandırdığımız parfümleri yaza yakıştırmam.
Bence o senin tarzınsa ve seviyorsan gayette kullanabilirsin.

Ben de parfümde yaz kış ayrımı yapmam ama bu parfüm fazlasıyla fresh yani parfüm konusunda bilgisi olmayan bir insan bile anlar bunun yaz parfümü olduğunu, muhteşem bir koku ama özel bir günde kullanıcağım için biraz daha ağır birşeyler mi kullansam diyorum

Kışın
Kışın sıradan bir günde kullanılabilir bence. Ama özel bir günse bencede daha yüksek silajlı ve vanilya ağırlıklı bir parfüm tercih edin. Eğer 30lu yaşlardaysanız Guerlain Shalimar Initial öneririm. Ben çok seviyorum ama 20li yaş parfümü değil bu koku.
Thierry Mugler Angel edp olanı aşırı derece kalıcı ve yüksek silajlıdır. Bir ortama girdiğin an o ortamdaki herkes tarafından farkedilir, genellikle de beğenilir. Ama sen genelde çok hafif kokuları seviyorsan büyük ihtimalle Angel sana çok ağır gelir.
Lancome La vie est belle edp olanı yine, benim en favori kokum şuan. Silajı Angel kadar yoğun değil ama gerçekten bana yeterli geliyor ve bi ortama girdiğimde sıktığımın ilk 3-4 saatinde fark ediliyor. Kokusuda çok güzel şekerli, paçulinin yoğun olduğu, vanilyalı bir parfüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…