Dolce & Gabbana Pour Femme

bade_22

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
210
54
18
36
Kizlar dün yine parfümerideydim ve deli gibi parfüm denedim.
Burda bir arkadasimiz bana dolce&Gabbana pour femme'i tavsiye etmisti malesef testeri bitmis oldugu icin dün deniyemedim. Icinizde bu parfümü kullanan varmi? Kokusunu, kaliciligini ve cevrede yaratigi etkiyi merak ediyorum.

Bu arada diyer denedigim parfümleride sizlerle paylasmayi düsünüyorum.

Son düzenleme:
Kullanmadım ama denemiştim..

İlk başta bildiğin marshmellow kokuyor böyle şekerli şekerli..

Daha sonra durdukça vanilya kokusu oturuyor ve böyle tatlımsı normal bi koku.

Agırde değil hafifte değil orta karar..

Ama henüz beni alıp kullanacak kadar etkilemedi, belki ilerde etkiler :)

Benimde ilgimi parfümün iceresinde marshmellow bulunmasi cekti :) dedim herhalde tatli bir kokudur. Birde paketi cok güzel kirmizi kadifemsi gecerken gözüme carpti hemen aklima geldi forumdan biri tavsiye etmisti dedim deniyim ama testeri bitmisti malesef artik bir dahaki sefere denerim

Ben kullanıyorum canım,geçen kış çok beğenerek almıştım ve sıkmaya kıyamazdım. Hala da beğeniyorum ama benim kokum işte bu diyemem. Biterse tekrar almam yani,zaten 50 ccliği geçen sene 288tl ydi ve daha yeni yeni farkediyorum,kesinlikle haketmiyor. İlk sıkınca hafif pamuk şekeri gibi kokuyor,durdukça vanilyaya dönüyor koku. Durduktan sonraki haline hastayım ama kokusunu sadece sen alabiliyorsun. Çevreye buram buram yayılan,merak uyandıran bir tarzı yok yani. Yine de kötü bir parfüm diyemem,10 üzerinden 6 :)

haha puanlama iyi olmus :) gündelik kullanim icin ideal bir parfüm oldugunu anladim yorumlarindan.
intens versiyonunu denedinmi bu parfümün canim? acaba intens bu kokudan dahami farklidir yoksa ayni kokunun daha yogun halimidir merak ettim.

Gunluk kullanim için uygun canim dogru.Digerini denemedim ama kesin farklidir

D&g pour femme hiç boğucu bi yanı olmayan günlük kullanıma uygun olan bi parfüm bence :) kimseyi rahatsız etmez herkesin beğenebileceği türden bir koku :)

D&g pour femme hiç boğucu bi yanı olmayan günlük kullanıma uygun olan bi parfüm bence :) kimseyi rahatsız etmez herkesin beğenebileceği türden bir koku :)

Öyleyse bu da risksiz güzel kokulardan. Merak ettim bir an önce denemek istiyorum :) sen intens versiyonunu deniyebildin mi canim? acaba o nasil

Öyleyse bu da risksiz güzel kokulardan. Merak ettim bir an önce denemek istiyorum :) sen intens versiyonunu deniyebildin mi canim? acaba o nasil
Evet evet gerçekten risksiz bir koku kesinlikle rahatlıkla kullanılabilen bi parfüm :) intense olanına bakmadım kuzum onasıl bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…