Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam siyaset bolumundeyiz. Yazabiliriz artık o zamanEvet ülkece olan bir dert ama bu derdi tek başına konuşmak mümkün değil . İlla işin içine siyaset de girecek sonuçta bu dert o piti piti yaparak başımıza gelmedi.
Haber izleyin gelin öyle tartışalım.Tamam siyaset bolumundeyiz. Yazabiliriz artık o zaman
Sen bu yasa gelebildigine göre ben de bir şeyler yaparım herhaldeAnneler kulübü yazıyor. Senin gibi biri nasıl çocuk yetiştiriyor acaba . Yahu benim konularımla uğraşacağına git o çocukla ilgilen biraz . Hadi hadiii uzaa
Ekonomi bolumundeyiz vah vaah okumasi da zayifTamam siyaset bolumundeyiz. Yazabiliriz artık o zaman
Anneler kulübü yazıyor. Senin gibi biri nasıl çocuk yetiştiriyor acaba . Yahu benim konularımla uğraşacağına git o çocukla ilgilen biraz . Hadi hadiii uzaa
Senin gibi birinin yonetemeyecegi aşikar zaten dalgacı üye hanım
Bence sen makyaj yapan bir erkeksin . Bu konumu hep dile getiriyorsun . Çok rahatsız oldun çünkü sen de böyle birisin demekki. Yahu rahatsız olurum olurum herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı?Konuları hep böyle sadece ortalık karıştırmak amaçlı açılan konular. Bu arkadaş her şeyi kendine dert ediniyor. Mesela erkekler makyaj yapmasına kadar karışıyor çonu ilgilendirmiyor ama tutamıyor kendini.
Buradaki üyeler bana karşı hadsizce cevap verirken niye başkasına da haddinizi bilin , demiyorsunuz? Yahu siz hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz diye tanımadığınız üyeleri dışlamak zorunda mısınız? Evet gayet iyi öğretmenlik yapıyorum. Gel dersime gir birgün.Yorumlarınızı haddiniz çerçevesinde yapın. Yazdığınız durumda doların nasıl yükseldiğini algılayamayan birinin nasıl öğretmenlik yaptığı da sorgulanabilir o zaman.
Çok bakımlı bir erkektir kendisiBence sen makyaj yapan bir erkeksin . Bu konumu hep dile getiriyorsun . Çok rahatsız oldun çünkü sen de böyle birisin demekki. Yahu rahatsız olurum olurum herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı?
Öğretmen mıymış ?Yorumlarınızı haddiniz çerçevesinde yapın. Yazdığınız durumda doların nasıl yükseldiğini algılayamayan birinin nasıl öğretmenlik yaptığı da sorgulanabilir o zaman.
Evet öğretmenim . Sen nesin?Öğretmen mıymış ?
Ogretmenseniz çok acı ....ne olduğunuzu okuyup araştırıp anlayamıyor musunuz???Evet öğretmenim . Sen nesin?
Her sey 1944’de Bretton Woods’da yapilan antlasma sonrasi 1 ons altinin 35 USD’ye sabitlenerek dolarin dunya rezerv parasi olarak kabul edilmesiyle basladi.
Rahatsız olabilirsiniz ama “ ayyy ne garip şey ehe” diyerek konusunu açamazsınız. Kendi kendinize ne düşünürseniz düşünün. Umrumuzda değil. Ama böyle kalabalık bir platformda, insanları küçümseyemezsiniz.Bence sen makyaj yapan bir erkeksin . Bu konumu hep dile getiriyorsun . Çok rahatsız oldun çünkü sen de böyle birisin demekki. Yahu rahatsız olurum olurum herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı?
Evet cilt bakımı bölümünde konum var gelin bir kaç bir.şey öğrenirsinizBence sen makyaj yapan bir erkeksin . Bu konumu hep dile getiriyorsun . Çok rahatsız oldun çünkü sen de böyle birisin demekki. Yahu rahatsız olurum olurum herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı?
Buradaki üyeler bana karşı hadsizce cevap verirken niye başkasına da haddinizi bilin , demiyorsunuz? Yahu siz hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz diye tanımadığınız üyeleri dışlamak zorunda mısınız? Evet gayet iyi öğretmenlik yapıyorum. Gel dersime gir birgün.
Sen nesin dediğiniz kişi de bir anne yani bir öğretmen.Evet öğretmenim . Sen nesin?
Keşke bu ülke durumunu düzeltme derdine düşüne kadar kendini düzelsen üslubu konuşmayı düzeltsen şu ülke ve kendi adına bir adim atmış olurdunAnneler kulübü yazıyor. Senin gibi biri nasıl çocuk yetiştiriyor acaba . Yahu benim konularımla uğraşacağına git o çocukla ilgilen biraz . Hadi hadiii uzaa