• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dolaptaki yapıştırmalar nasıl çıkacak yardım istiyorum:((((

aybar

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
38
0
621
45
İstanbul
kızlar yaa çocuklar odalarında dolaplarına ellerine ne geçtiyse yapıştırdılar bu şekilde biraz kullandıktan sonra bazı yerlerini kaldırdılar çok kötü bi görüntü oluştu.bunları en kolay nasıl çıkarabilirim.tavsiyelerinizi bekliyorum...:2:

Ben bizim dolabı ciflediğimizi hatırlıyorum küçükken ama tam geçmemişti. acaba tinerli bezle silinse nasıl olur ki? :44: Bilen birisi cevap verse bari ben de merak ettim :27:

küçük bi dolap vardı cifledim ama hem çok zaman alıyo hemde izi kalıyo olmadı yani:((
evet bilen biri anlatsın lütfen.

Evet cifle zor....konuyu güncel tutalım bir çözüm önerisi gelsin :1::1:

ben zeytin yagiyla cikardimm birde

sac kurutma makinsi ikisinden bbirii once sac kurutmayi dene once isit sonra yavas yavas cekk faydasini gorecksin

Son düzenleme:
aol canım denicem umarım faydası olur zeytin yağını sürüp bekiyecekmiyim?saç kurutmayı deneyeyim önce.bakalım ne olacak.

zemin önemli ben ıslak mendille çıkardım kolonya da işe yarıyo en azından benimkini çıkardı

bizde de aklınıza gelebilecek heryerde yapışkanlar vardı.nasıl çıkaracağımı düşünüp dururdum.bigün derya baykal söyledi.saç kurutma makinasını.hepsini mükemmel çıkardı.biraz bekleteceksiniz ama.iyice ısınınca çok iyi çıkıyor.arada parmaklarda yanıyor ama olsun.sonrada sprey temizleyici sıktım alttaki izlere şimdi hiç yapışmamış gibi.

başlığı görünce yazmadan geçemedim...
oğlumun odasının kapısında koçtaş'tan aldığımız winnie&poo 'nun stickeri vardı.boyunun yettiği yerleri tırnaklarıyla kaldırtmış kopartmış..
bende komple söktüm karşıdan bakıncada hiç belli değil gibiydi.iyi yaa izi falan kalmadı diye düşünerek elimi kapının üstünde gezdirdim..
ama kapı yapış yapış zamklıydı..:53: ne yapacağımı şaşırdım.hemen ıslak bez,deterjan(look-zoom-ariel sprey aklınıza ne gelirse hepsiyle sildim.silerkende süngerin ve bezin tüm iplikleri kapıya dahada bi fena yapıştı..ağlayacaktım kapı elden gitti diye..

son çare kapıyı boyarız eğer çok fena olursa diye düşünerek aldım aston şişesini elime.bir pamuğa bolca döktüm ve kapının arka kısmında ufacık bi yerde denedim baktım bişey olmuyor ön yüzeyinde stickerin olduğu alanı komple sildim asetonlu pamukla.pamuk ilk başta yapışkanlı yüzeyde zor kaydı ,yapıştı etti falan ama biraz bastırınca çıktı..asetonu beze döksem belki hiç yapışmazdı bile şu an aklıma geldi..ama en nihayetinde hiçö iz kalmadan ve kapının boyası zarar görmeden çıktı çok şükür aman bi daha bi yere yapıştırmam.bu arada kapım beyaz lake...koyu renk kapıda belki aseton iz bırakır küçük ve görünmeyen bi kısımda deneyin önce isterseniz...

birde ben saten boyalı yatak odasının duvarına kedili bir sticker yapıştırmıştım tam baş ucumuza..ama onları denedim onlar boyayla brlikte kalıyor.artık badana zamanı çıkartıcaz onları çaresiz....en iyisi yapıştırmamak..

peçeteyi ıslatıp dolabın üstündeki kağıt yapışkanların üstüne koyun, 5 dk bekletin, sonra peçeteyle birlikte alın, camda işe yarıyordu belki bundada işe yarar..

kizlar bu benim uzmanlik alanim :)) bu konu da cok iddaaliyim :42: böyle yapiskanli alti zamkli seyler icin tek yapilmasi gereken silgiyle silmek. evet yanlis degil bildiginiz silgi. yapiskanli stickerlar, etiket lekeleri yahut mobilyaniza sakizmi yapisti. bol bol silgiyle silin. kesinlikle hem pratik hem güvenilir. zarari yok yani kolay gelsin:kkk:

Çok basit benzincilerdeki gaz yagi ile eskiden lambalarda yakit olan gaz.... pamukla sil hemen cikar .. asetonda olur ama biraz ugrastirir . Gaz kolay cikarir..

varsa buharlı temizleyici ,yoksa ütü buharını devamlı halde püskürtün silin geçsin. parkede yıllanmış bantb kalıntılarını 3 dk da çıkardım bu şekilde.

Back
X