Mutfak Püf Noktaları Dolaptaki salçanın kokusu..

kartanesi_82

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
141
3
buzdolabında muhafaza ediyorum, üzerine yağ gezdiriyorum. salça küflenmiyor kötü olmuyor ama ekşimsi ve keskin bir kokusu ve tadı oluyor. bu yemeklerimede geçiyor. anlamıyorum neden ya. kullandığım marka kalitesiz bir üründe değil. sorun dolapta desem diğer ürünlerde birşey olmuyor. yoğurt bile bozulmuyor ekşimiyor.fisfisfis

valla ben bir neden bulamadım belki buz dolabınızın derecesi mi düşük acaba diğer meyve sebzelerde erken bozulma falan oluyor mu:S

diğer ürünlerde hiç bişey olmuyor. hatta, annem büyük salça almıştı kavanozlara bölünce banada ondan vermişti gittim ondakileri kokladım

anneminde salçası bozuluyo devamlı küfleniyo 5 kg salçanın 2kgsunu anca yemişizdir bi de rengide yok tadında bozukluk yok ama devamlı küfleniyor havalardan heralde ya da tuzu mu az acabakafamçokkarıştı

valla anlamadım bende bir kaba koyup üzerinde yağ gezdiriyorum bir şey olmuyor...ne kadar zamanda bozuluyor onu takip edin. ona göre daha az az saklayın tüketin diğerlerini konserve olarak saklayın açmayın bittikçe ekleyin...ben bir neden bulamadım

merhaba salcanı tuzla iyice karıştır tadı tuzlu olacak ve tepsiye koyup güneşe koy suyunu cektir 5 yılda aradan gecse birşey olmaz

annem yağladı tuzladı bide güneşte pişirdi ama yok çaresi:umursamaz: en sonunda dayanamadı attı dün çöpeakannehir ya köy salçasıydı ondan heralde yapan iyi yapamamış gerçi her sene aynı kişidenn alıyoruz ama denk getirememiş bu sene sanırımlmaz:.çok teşkkür ederim tavsiyeleriniz içinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…