zeynones Nirvana Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2014 17.656 31.595 9 Nisan 2017 Konu Sahibi zeynones #1 arkadaşlar dolaplı ütü masası alan, kullanan oldu mu? güzel görünüyorlar ama etrafımda kullanan yok. kullanışlı ise ondan alacağım
arkadaşlar dolaplı ütü masası alan, kullanan oldu mu? güzel görünüyorlar ama etrafımda kullanan yok. kullanışlı ise ondan alacağım
U uzakdiyar Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2011 137 32 10 Nisan 2017 Konu Sahibi zeynones #2 katlanan yerlerde giysilerde kat izi oluyor canım, görünüşü güzel ama hiç kullanışlı değil
zeynones Nirvana Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2014 17.656 31.595 10 Nisan 2017 Konu Sahibi zeynones #3 uzakdiyar .!.: katlanan yerlerde giysilerde kat izi oluyor canım, görünüşü güzel ama hiç kullanışlı değil Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim aynen hem güzel görünüyor hemde fonksiyonel duruyor. kaldırdığımızda hiç değilse bir kaç gözlü dolap iş görür diye düşünmüştüm. tavsiyeniz için teşekkür ederim.
uzakdiyar .!.: katlanan yerlerde giysilerde kat izi oluyor canım, görünüşü güzel ama hiç kullanışlı değil Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim aynen hem güzel görünüyor hemde fonksiyonel duruyor. kaldırdığımızda hiç değilse bir kaç gözlü dolap iş görür diye düşünmüştüm. tavsiyeniz için teşekkür ederim.
F frmltkbra Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 6 Haziran 2017 6 0 44 6 Haziran 2017 Konu Sahibi zeynones #4 ütü almadıysan tavsiyede bulunmak isterim :S
mavibeyazz Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2015 647 456 13 Haziran 2017 Konu Sahibi zeynones #5 zeynones2 .!.: arkadaşlar dolaplı ütü masası alan, kullanan oldu mu? güzel görünüyorlar ama etrafımda kullanan yok. kullanışlı ise ondan alacağım Genişletmek için tıkla... Bende bi yorumda cok alcak kaldigini okumustum
zeynones2 .!.: arkadaşlar dolaplı ütü masası alan, kullanan oldu mu? güzel görünüyorlar ama etrafımda kullanan yok. kullanışlı ise ondan alacağım Genişletmek için tıkla... Bende bi yorumda cok alcak kaldigini okumustum