• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dolap fazlası değil BEDEN FARKI YEPYENİ KİMİSİ HİÇ GİYİLMEMİŞ SATILDIKÇA GÜNCELLENİCEK 200 E YAKIN Ü

arkadaşlar çok kıyafet olduğu için doğaçlama seçtim. çok daha fazlası var. bazılarıda satıldı bile. özelden yazın yada özel yazma hakkınız yoksa burda beni etiketleyerek yazın özelden resim atayım

Arkadaşlar son durum toplu fotolarini yukledm. Detaylar için özele yqzn.
Yalniz nolursunuzz öylesine yazmayın. İki çocukla uğraşmak cidden çok zor. Bni anlayin.
3 gundur 10 kişiyle yazistim 3 kişi aldida toplu bisiler ama diğerine kirginim biraz. Yanı fiyat model belli tatmin edici indirimde yapıyorum ama son anda yok esimle kavga ettim( en klasik bahaneki takip ettiğimde o şahıs başkandan urun almış) yok mesafe uzak kargoda kötü olur vb. Mahaneler uretmeyelim. Herkesin bahanesini yazmak istemiyorum. Zorlada satış yapmıyorum. Ama cidden iki çocuğu bırakıp yazarken son anda vazgecenlere kiriliyorum. Hadi URUNLERİ yazdm baktınız işinize gelmedi bunu anlarmda 3 gun muhabbet pazarlık son anda Vazgeçtim kusura bakma! Bu olmuyor bnce. Anlayışımıza sığınarak uzuldugumden icn yazdığını

arkadaşlar oğlum rahatsız çok ilgilenemiyorum kusura bakmayın özelden yazanlarda var ama çok msj geliyor sırayla elimden geldiğince döniş yapmaya çalışcam

arkadaşlar okullar acıldı artık daha zor giriyorum nete . özele yazın uygun olduğumda dönerim. bitsin diye uyguna veriyorum

Back
X