Canim kullanilmamis siyah renk rimel,ruj ve siyah,mavi,yesil goz kalemlerinin ayri resmini ve fiyatini ogrenebilir miyim?
rujlar tam belli olmamıs ben de seftali tonlarında ruj aryorum ayrıntılı eklerseniz sevınırım , bir de bu ürünlerin beden- fiyatları nedir?
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1079144&d=1397995500
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1079030&d=1397991043
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1079052&d=1397992141
evet rujlar gölgeli çıkmış. tekrar çekeceğim. :) bu gün çekmeye çalışırım . yarın yoğunum... devam edeceğim gene görüşmek üzere:)
kozmetıklerınızın hepsı avon burda avon satışı yapmak yasak
kozmetıklerınızın hepsı avon burda avon satışı yapmak yasak
hepsi avon değil. ama avonda kullanıyorsak başka marka mı alıp satalım... güzel uygun fiyatlı beğenilen ürünleri var.
ben de düşündüm bunu coğu kullanılmamış üstelik:26:
göz kalemi, ruj, allık çeşit çeşit olounca çezbediyor takı da bir bakmışın bir sürü oluyor. bu aralar makyaj yapamayacağımdan da satıyorum, isteyen varsa ne zararı var ki ?? koliyle çok sayıda satış yok. bir kaç ruj kalem... çoğu bayanda olanlar ...bir sürü renk olunca bir hayli evetr kalemim farım var. çantada aykkabıda bayanların böyle... yani uygun fiyatta.kusura bakmayın ama hepsı avon 3 tanesi farklı onlarında 2 si vucut spreyi bı tanesı ruj hem satmak ıstedıgınız bu kadar cok avonunuz varsa sıze kalanı tahmın etmek ıstemıyorum
göz kalemi, ruj, allık çeşit çeşit olounca çezbediyor takı da bir bakmışın bir sürü oluyor. bu aralar makyaj yapamayacağımdan da satıyorum, isteyen varsa ne zararı var ki ?? koliyle çok sayıda satış yok. bir kaç ruj kalem... çoğu bayanda olanlar ...bir sürü renk olunca bir hayli evetr kalemim farım var. çantada aykkabıda bayanların böyle... yani uygun fiyatta.
cok olması degıl sorun hepsınının avon olması cok ve farklı markalardan malzemenız olsa eyvallah kımse bısey demez ama hepsı avon ve burda bugun bu sekılde kac tane konu kapatıldı neyse mune ne gerekıyosa onu yapar bırazdan
kusura bakmayın ama hepsı avon 3 tanesi farklı onlarında 2 si vucut spreyi bı tanesı ruj hem satmak ıstedıgınız bu kadar cok avonunuz varsa sıze kalanı tahmın etmek ıstemıyorum
farlar kalemlerin çoğu avon değil.tekli farlar amerikan. siz kozmetiğe takılmayın. diğerlerine yada varsa ilginiz ona baksanız.... 4-5 kalem avonsa kullanıyorsam. ama illah da olmazsa söylensin. bam diye konu kapatmakla nede mutlu olanlar varmış?site kuralları varsa uyulur ve beraber yürünüyorsa üyelerinde biraz fikri alınmalııı... 300.000 yakın üyesi olan bir kulupse üyelerin de istekleri biraz değer olmalı... evvet ben çok renk kalem ruj kullanırımmm... hanginiz hangisini yazdı bilemiyorumyok düşünemiyorum sizde ne kadar vs.leri burdanda genel yazdımmm... ayrıca teşekkürlerr sizlere!!
çoğu kullanılmamış dediğiniz kalemler, diğer rujlar bir iki kullanıldı. kullanılmayanda bir kaç adet var. kullanılmış kalemler var dikkatli bakın minnacık değiller diyefrkedilmiyor, çok kullanılanlar satılmaz ki. föndöten çeşit renk, yaz, kış ve kıyafete göre kullanıyorum... yasaklara bakıldığı kadar keşke adilliğe de bakılsa?!
hanımefendi sinire gerek yok sakin olun.
burada avon ya da oriflame alıp satan cok üye var ve bu da yasak ben de sizin ürünleriniz temiz oldugunu ve aynı renk kalemleri, birkaç ruju da görünce bu şekilde düşündüm.
sadece düşündüm ve emin olamadıgım için :26: smilesini kullandım. yani evet vergisiz ürün satıyor demedim yargılamadım
zaten öyle ise de yönetim gerekeni yapar.. bir cümlemize kavga etmenize gerek yok yani.
Kavga etmiyorum ki kavgaya gelmedim. farklı gelişken. ama şaşırdım ve üzüldüm... yasaksa söylenir yasak kelimeside yasaklanmalı:) .uygun değilse söylenmeli.. bir kaç ürün avon ,oriflame değilde lancome olsa satılabilecek mi diyorsunuz. vergisiz ürün satıyorsunuz demedim derken?? ayrıca 2.el tüm satışlarda da sanırım vergi var bilemiyorum. 1,5 tl saattığın switin vergisi var mı bilemem üstüne elektrik pil harca... biz dönüşüm yapıyoruz aslında birbirimize satarak . karı ne ki buncağızların?? hepimiz çöpe atsak daha milli zarar değil mi buncası?? şimdide vergi olayına geçtiniz. uğraşamayacağım çokkk yoğunkennnnn( allemde sağlık prb.de varken.....
ya Allah aşkına ben ne demişim siz ne anlamışsınız ya hu
ne lancomesi sıfır ürün yasaktır işte. illa tek tek markaları mı sayayım size. ben örnek verdim sadece.
hayır yazdıgımda anlaşılmayan bir şey de yok ama nerelere eğip bükmüşsünüz?
vergisiz ürün derken de örnek verdim sizi itham etmedim ya hu Allah Allah zorla mı yanlış anlamaya calıstınız ne yaptını kendi yazdıgımdan şüpheye düşürdünüz beni ya
ayrıca benim eski konulara bakma adetim yoktur ama bir an baktım sizinkine ve 3 konunuz da avon sıfır ürün satmaya calısmanızdan kapatılmıs
daha kime ne anlatıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?