Bunu hiççç anlamadımVallah benim pek isteğim yok vatandaşlık işine . Ama iste. Ya normalde zaten eşimle çıkabilirim yanımda olduğu sürece istediğim kadar kalabilirim. Serbest dolaşım yasası var . Evlilik bildirimi var cunku. Gene tabi bildirmeniz gerekiyor Kaldığın yere. Ancak eşimin işi yurtdışında ve yurtdışında birinci derece akrabalarımin ülkesinde kalıp onunu işine gidip gelmesi bizim için daha uygundu . Ben yalnız kkalmayayim sklmayayim diye öyle düşünmüş. YVatandasligima basvurmak istedi. Bulunduğu iş yerinde 2 katı kazandığı için benim akrabalarımin ülkesi daha az vericek kazanicak orda. Ondan istemedi . Yani kısaca sıkıldi uzak olmaktan ayrı kalmaktan. O yüzden hemen olsun istiyor. Olmasa bile başlasın buran önce diye. Çünkü benle arasında uçak ile 3-4 saat var.birde bilet git gel parası. Karayolu 4 gün . Akrabalarımin ülkesiyle çalıştığı yer 6 saat tren ile. Zaten bir zaman sonrada orda iş kurarim olmadı diye düşünmüş. Yani planı buydu. Tabi benim bu planlarda pek bilgim yok. Yani yanımda durmaz ise de ben orda kalamam haftasonlari gidip gelmeyi planlamış. Hem çocuk içinde Avrupa şartları ve okul daha iyi diye . Uzaklıkta indirgenmiş okur diye düşünmüş.
Eşin orada çalışıyorsa sen de gider oturursun
O zaten vatandaş ise seni götürmede sıkıntı ne
Tabii başvur vatandaşlığa da bir an önce oturum alıp yan yana gelin