dolandırıcılar

Bi de bunların başka bi versiyonu var. Yolda izde cadde karşınıza biri çıkar, elinize bi broşür tutuşturur. zorla adınızı telefonunuzu alırlar. Güzellik merkezi bunlar. Bedava fön , tek seans epilasyon yada makyaj kazandınız, istediğiniz zaman gelin derler. Gidene kadar hergün ararlar. İstemiyorum aramayın artık deyip tersleyene kadar ısrarla ararlar.
Bir arkadaşım fön çektirmeye gitmiş, zorla hizmet satmaya çalışmışlar.
Arkadaşım anlatmış durumunun olmadığını, böyle bişeyle karşılaşacağını beklemediğini, teşekkür etmiş ama ikna edemeyince çok kabalaşmışlar.Senin güzelleşmeye niyetin yok deyip kovar gibi davranmışlar.

oo buda iyimiş başka tip bunlarda
bu sayfadan yararlansın insanlar
kananlarda oluyor a
allah korusun

Evet canım özellik Ankara Kızılayda çok denk gelir :) Yolda telefon alana kadar bırakmazlar artık tanıyorum kafamı egip geçiyorum...

valla iyi yapmışın manyaklar
nerden bulurlar bu kadar bilgiyi bilmiyorm ben ya

aynen canım bende netten baktım ben sizi arıycam dedim kapatıım
sonra hemen google amcaya sordum
oda cevapladı 155 şikayet bimere ettim
sonra karokola gittim
polislere arattım onlar halletti sağolsunlar

Bir numara daha var 0800 lü onu açınca faturana 20 lira yansıyor. Mercedes kazanmaya hak kazanmak için falan diyor. Ben açmıyorum artık bu tarz numaraları bıktım çünkü.

valla iyi yapmışın manyaklar
nerden bulurlar bu kadar bilgiyi bilmiyorm ben ya
Ucuz kurtuldum kadın kredi kartı bilgilerini alıp kartı boşatacaktı.... İyi günler bile demeden yüzüme kapattı... Burdan bile belli dolandırma niyetinde oldukları.

Evet canım özellik Ankara Kızılayda çok denk gelir :) Yolda telefon alana kadar bırakmazlar artık tanıyorum kafamı egip geçiyorum...
Ben genelde broşür dağıtanları geri çevirmem. Öğrenci oluyolar genelde. Sıcakta soğukta kolay iş değil.
Uzatıyo , almazsan olmuyo. Öyle bişey sandım bende, daha peşimi bırakmadı, verdim telefonumu. Mallığım üstümdeydi heralde. Ele güne numara verilirmi. Sonra bi arkadaşın yanında aradılar, tersledi istemiyorum sakın bi daha aramayın diye o son oldu. Artık göz teması bile kurmuyorum güzellik merkezi broşürü dağıtanlarla.

Ucuz kurtuldum kadın kredi kartı bilgilerini alıp kartı boşatacaktı.... İyi günler bile demeden yüzüme kapattı... Burdan bile belli dolandırma niyetinde oldukları.
ben böyle bişey yapmadım dedikçe çirkefleşti
daaha o fasla geçmediydikkk

Bunlar beni de aradılar.
Önce gayet ciddi dinliyordum. Ta ki 6 ay önce iptal ettiğim kart bilgilerini söyleyip "siz son dört hanenizi söyleyin, biz kartınızdan tahsil edelim" diyene kadar.
Bi' gülme aldı beni, sigortayı geçen sene yaptıysanız bana borçlusunuz, ben geçen yıl kaza geçirdim masrafları karşılamanız gerekiyor, siz önce 3000 tl bana yatırın, sonra ben ikinci yıl onayını vereyim, dedim.
Tabii poliçeleri de yollamalarını isteyince kadın suratıma kapattı telefonu :))

eşimide arayıp aynı yalanı attılar,ben hemen anladım polisi arıyoruz hemen diyip telefonu kapattırdım.tekrar arayınca açmadılar sürekli bir fon müziği vardı bankalardaki gibi.

eşimide arayıp aynı yalanı attılar,ben hemen anladım polisi arıyoruz hemen diyip telefonu kapattırdım.tekrar arayınca açmadılar sürekli bir fon müziği vardı bankalardaki gibi.
bende tekrar arattım işte polise verdim manyakla
brinin evine tebligat yollamışlar bide

bende tekrar arattım işte polise verdim manyakla
brinin evine tebligat yollamışlar bide
Tebliğat yolladığını kim söyledi tebliğat falan yollamazlar onun yollanması için sizin imzalı dosyanız falan olması gerek,kardeşimide aradılar bir ara bağırıp çağırdı şuan 19 yaşında, güya yapılan sigorta 1 yıl önce yapılmış ama kardeşim o zaman 18 bile girmemiş oluyor, 18 girmeyen birisi Veli izni olmadan hiçbir yere imza falan atamaz,kardeşim bağırıp çağırdı tabiki bir dahada aramadılar.

yok cnm ben numarayı yazıp arattım orda gördüm biri yazmı
ben ödedim falan demiiş

Cnm ayni kisiler tarafindan bizde arandik bizdende 2000tl istediler vermezsek yasal islem baslaticaz fln dediler buzde dedik gidin baslatin ayni ses kayiti oldugunu bizede soylediler netten arastirin bicok kisiyi aramislar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…