• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolandırıcılar

ttnet te gelse aynısını yapacak sözleşme ve kimlik alacak. bunlar sadece ttnet yerine başka firmanın internetini getirip bağlayacaktı.
4 yıl önce bana mail ile iletmişlerdi ben onlara yollamıştım ama değişmiş olabilir bilemedim şimdi. Ayak ustur imza ve kimlik hiç normal gelmedi bana

dolandırıcı mı bilemem ama artık bir çok yer kimlik fotokopisini çekiyor. d-smart ta mesela öyle yaptılar. fotokopisini istedi bende de yoktu. o zaman verin fotoğrafını çekeyim dedi çekti. Artık böyle şeylere ulaşmaları çok kolay ama fotokopiyi de istiyolar mecbur.
Bu numara için nette herkes dolandırıcı demiş. Türk telekomu da aradım sistemimizde görünmüyor bu numara dediler ama benim de kafam karıştı şimdi. Yine de kesinlikle türk telekomu arayarak islemlerimizi yapmakta fayda var

Ben abonelik vb işlemler için kimlik fotokopisini verirken kimlik kısmınında üzerine de gelecek şekilde yazarım "x firmaya x abonelik için verilmiştir,başka bir yerde kullanılamaz diye. Aklınızda olsun.
Adıma açılmış benim haberim olmayan telefon hattı olduğunu farkedip kapattırmak icin baya mücadele ettikten sonra bunu yapmaya başladım.
Netten servis bulupta çağırmam,genel numarasından arar sorarım servis yada oradan çağırtırım.
Bu tip abonelik durumlarında da yine bilinen numarayı ararım.
Beni arayan birine güvenipte evrak teslim etmem.

Türk Telekom böyle çalışıyor.
Kimlik fotokopisini nereye verirseniz verin üzerini paralel çizgiler çekip ne için kullanılacağını yazıp paraflayın. Yazdığınız şey dışında kullanamazlar.

Back