kızlarr meme büyütme ameliyatı olalı yaklaşık üç hafta oldu sonuçtan çok memnunum görüntü açsıından fakat dokununca protez elime geliyor tekinde
daha önce ameliyat olanlar böle bir durumla karşılaşan oldumu acaba zaman içinde düzelecekmidir???
cnm protezin kenarlarını falan çok belirgin hissedince ve biri normal biri böyle elime gelince baya korktum ben de yerinden mi kaydı acaba diye ama demekki normal bişey bu ilk zmanlar
oh be rahatladım valla saol cnm
Benim hiç dokum yoktu, oğlan çocuğu gibiydim. Bildiğin düzsadece 1 er santim memeucum vardı. 2 yıl olacak nerdeyse ameliyat olalı. 325cc yuvarlak high profil protezlerim var. Ben çok mutluyum. Demek istediğim şu, gerçek meme dokusunu bilmediğim için, hissettiğim protez yapay mı pek algılayamıyorum gayet diri meme gibi
Canım, parmak uçlarınla, birşey arar gibi yoklarsan, tabii ki hissedersin. Hat halinde bir sertlik var tabi. Ama kendimiz dışında kimsecikler anlamaz bunu.Peki dokunduğun zaman göğüs altında ve yanlarda protezin kenarlarını hissediyor musun?
Çok da takma bencePeki dokunduğun zaman göğüs altında ve yanlarda protezin kenarlarını hissediyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?