Dokununca protez hissediliyor !

isla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
41
1
kızlarr meme büyütme ameliyatı olalı yaklaşık üç hafta oldu sonuçtan çok memnunum görüntü açsıından fakat dokununca protez elime geliyor tekinde
daha önce ameliyat olanlar böle bir durumla karşılaşan oldumu acaba zaman içinde düzelecekmidir???

kullanılan teknikle alakalı olabilir mi acaba. hangi teknikle ameliyat oldun isla?

genellikle zayif insanlarda oluyor bu zayifmisniz? yada daha once gogusleri cok kucuk olanarda, kendi gogus yaginiz yok yani. bu insanlarda sik sik oluyor fakat normal bir durum endiselenecek bisey degil
goruntuyu bozmaz. sadece hissedebilirsin

kızlarr meme büyütme ameliyatı olalı yaklaşık üç hafta oldu sonuçtan çok memnunum görüntü açsıından fakat dokununca protez elime geliyor tekinde
daha önce ameliyat olanlar böle bir durumla karşılaşan oldumu acaba zaman içinde düzelecekmidir???

sana sadece buradan gülücük göndermek istiyorum,hehe aynı şey benim de başıma gelmişti..bi gün bi baktım protezin bi tarafı sert bi şekilde elime geliyo,öyle korkmuştum ki,protezi kaydırdığımı düşünmüşütüm,hemen doktorumu aradım,muhtemelen bi şey olmamıştır dedi,zaten bi kaç gün sonra kontrolüm vardı kontrolde bakarız dedi,kontrolde baktı kayma filan yok..herşey yolunda..ama o elime gelen protezin kenarı zamanla kayboldu gitti bende gögüs dokusu sıfırdı,zamanla bağ doku ördükçe o protezi hissetme durumu filan ortadan kalktı..yani kısacası canım normal bu hissetme durumun korkma.. zamanla gecicek.sadece biraz zaman

cnm protezin kenarlarını falan çok belirgin hissedince ve biri normal biri böyle elime gelince baya korktum ben de yerinden mi kaydı acaba diye ama demekki normal bişey bu ilk zmanlar
oh be rahatladım valla saol cnm

cnm protezin kenarlarını falan çok belirgin hissedince ve biri normal biri böyle elime gelince baya korktum ben de yerinden mi kaydı acaba diye ama demekki normal bişey bu ilk zmanlar
oh be rahatladım valla saol cnm

aynen benim de tek gögsümdeki elime geldiği için korkmuştum,ama işte yersizmiş korku..boşver ,1 aya kadar hiçbişey hissetmeyeceksin.zemuszemus

arkadaşlar benim 1 aydan fazla oldu ameliyat olalı,göğüslerden birinde bu protez çok belirgin ve girintili çıkıntılı şekilde elime geliyor,göğüslerin birleştiği yerden en altına kadar ve bu durumdan çok endişelenmeye başladım düzelmezse diye çok korkuyorum
ameliyatım dual plane tekniğiyle oldu 300 cc lik damla protez mentor marka ve öncesinde de bu dual plane yöntemi için yeterli meme dokumun olduğunu söylemişti doktorum.
geçen kontrole gittiğimde doktorum,zayıfsın ve çok kilo almadığn sürece protezi hep hissedeceksin dedi ve inanılmaz moralim bozuldu
aranızda bunu yaşayan başka arkadaşlar oldu mu eğer yazarsanız biraz içim rahatlamış olacak...
protezi ilk zamanlar eliyle hissedip de sonradan bu problemi düzelen arkadaşlar oldumu lüften bi yardım edin kızlar

Arkadalar bu protez nasil hissediliyor anlamiyorum. Bu protezler icin hep meme yumusakliginda denmiyormu yani meme yumusakligindaysa ele gelse bile farkedilmemesi lazim degilmi cok kafam karisiyo bu konuda. Bende yaptirmayi dusunuyorum ve arastiriyorum 1 yildan fazladir birturlu karar veremedim

Doktorun dual plan tekniği için yeterli meme dokun var demiş ama sonradan da çok zayıfsın çok kilo almadıkça hep hissedeceksin demiş ben de bunu anlamadım.O zaman hissedilmeyecek bi teknikle yapması gerekmez miydi? Demek ki uygun bi aday değilmişsin dualplan için diye düşündüm ben. Doktorun kimdi canım onu belirtmemişsin. Bence sana söylemeliydi çok zayıfsın yaparım ama hissedilir fln diye.

dktorum Naci Çelik...ben de anlamıyorum sebebini,bu protezin dokununca çok belirgin eline gelmesi ciddi rahatsız edici bişey gerçekten,böyle bi olasılık olduğunu ameliyattan önce aklıma bile getirmemiştim,o yüzden sormadım bile doktoruma silikonu dokununca hissedermiyim diye...
ameliyattan 10 gün sonra girinti çıkınıtlı şekilde ve plastik şişeye dokunur gbi içine göçen bi his farkettim ve ameliyat olalı şimdi 2 ay oluyo bi düzelme yok daha malesef ve boyuma göre çok zayıf biri de deilim,hatta ameliyattan sonra 5 kilo kadar aldm
forumda da soruyorum bunu yaşayan bir iki kişiyle karşılaştım sadece,o nedenle baya moralim bozuk,zamanla biraz düzelse daha az hissedilse ona da razıyım,en azındn ameliyat olduğuma pişman olmıyım

Benim hiç dokum yoktu, oğlan çocuğu gibiydim. Bildiğin düz :KK66: sadece 1 er santim memeucum vardı. 2 yıl olacak nerdeyse ameliyat olalı. 325cc yuvarlak high profil protezlerim var. Ben çok mutluyum. Demek istediğim şu, gerçek meme dokusunu bilmediğim için, hissettiğim protez yapay mı pek algılayamıyorum :KK66: gayet diri meme gibi :KK66:

Benim hiç dokum yoktu, oğlan çocuğu gibiydim. Bildiğin düz :KK66: sadece 1 er santim memeucum vardı. 2 yıl olacak nerdeyse ameliyat olalı. 325cc yuvarlak high profil protezlerim var. Ben çok mutluyum. Demek istediğim şu, gerçek meme dokusunu bilmediğim için, hissettiğim protez yapay mı pek algılayamıyorum :KK66: gayet diri meme gibi :KK66:

Peki dokunduğun zaman göğüs altında ve yanlarda protezin kenarlarını hissediyor musun?

Kızlar eser aydogduya ameliyat olanınız var mi?? Ben de uzun bir suredir meme buyutme estetigi yaptırmak istiyorum. En büyük tedirginliğim dokununca hissetmek ve tabi eşinizin de hissetmesi.

Ayrıca meme büyutme operasyonu geçirenler, oncesi ve sonrası fotoğraflarindan merak ediyorum. Doğal mi yoksa cok mu yapay duruyor. Görme sansim var mi

X