Dokunulduğunda EN YUMUŞAK hissi veren silikon markaları ve konulduğu yerler....

cherry87

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
193
14
Kızlar forumda farklı markalarda bir çok protez geçiyor. Merak ettiğim YUVARLAK protez taktıran arkadaşlarımdan, ameliyat sonucunda gerçek meme gibi yumuşacık memelere sahip olan arkadaşlarımız kimler ? ne kadar sürede besleyip yumuşattılar memişleri :) benim doktorum mentor kullanıyormus, onun da en yumuşağı 1 nolu olanıymış, benim de istediğim o tabi. Ama başka marka tercih etme şansım olursa seçebilirim de. Mentor yuvarlak 1. nolu protezi taktirıp, üzerinden aylar geçen ve durum olarak yumuşacık memişleri olan kaç kişi varız ?

Ben de Ocak ayının sonuna dogru büyük ihtimalle Hasan Fındık'a meme ameliyatı olucam. A cup tan C cup a inşşşş:) cc olarak kesin bir düşüncem olmamakla beraber 300-350 cc arası düşünüyorum. Meme altım 76 cm. ne çok zayıfım ne de kilolu. Boyum 161 kilom 54-55 :)

Hadi bakalım kızlar bu forumdaki ikinci başlığım destekkkkkkk ))))

mentorun sert olduğunu yazıyor gördüğüm kadarı ile çoğunluk ve ekliyor ""memişlerimiz vıcık vıcık olduğu için silikon taktırıyoruz sert dimdik memişlerimiz olsun diye"" gözüme ilişmişti bi topicte :)
Her konuda olduğu gibi farklı farklı fikirler tercihler olacaktır tabiki.. En uygun marka mentormuş çoğumuzun onu karşılamak için durumunu bir hayli zorluyor
12oo-19oo arası fiyatlar onun bile... silikonu buldukta serti yumuşağımı kaldı diycem bende ameliyatına ramak kalan biri olarak :)
allah hepimizin yardımcısı olsun :çaresiz smiley:

bende yaptırcam 3 000 e yakın param biriktii biraz daha biriksin yaptırıyorum meme kıvamında arionun olduğunu duydumm ya arion ya nagor tercih etcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…