Kızlar forumda farklı markalarda bir çok protez geçiyor. Merak ettiğim YUVARLAK protez taktıran arkadaşlarımdan, ameliyat sonucunda gerçek meme gibi yumuşacık memelere sahip olan arkadaşlarımız kimler ? ne kadar sürede besleyip yumuşattılar memişleri :) benim doktorum mentor kullanıyormus, onun da en yumuşağı 1 nolu olanıymış, benim de istediğim o tabi. Ama başka marka tercih etme şansım olursa seçebilirim de. Mentor yuvarlak 1. nolu protezi taktirıp, üzerinden aylar geçen ve durum olarak yumuşacık memişleri olan kaç kişi varız ?
Ben de Ocak ayının sonuna dogru büyük ihtimalle Hasan Fındık'a meme ameliyatı olucam. A cup tan C cup a inşşşş:) cc olarak kesin bir düşüncem olmamakla beraber 300-350 cc arası düşünüyorum. Meme altım 76 cm. ne çok zayıfım ne de kilolu. Boyum 161 kilom 54-55 :)
Hadi bakalım kızlar bu forumdaki ikinci başlığım destekkkkkkk ))))
Ben de Ocak ayının sonuna dogru büyük ihtimalle Hasan Fındık'a meme ameliyatı olucam. A cup tan C cup a inşşşş:) cc olarak kesin bir düşüncem olmamakla beraber 300-350 cc arası düşünüyorum. Meme altım 76 cm. ne çok zayıfım ne de kilolu. Boyum 161 kilom 54-55 :)
Hadi bakalım kızlar bu forumdaki ikinci başlığım destekkkkkkk ))))