Dokunulduğunda EN YUMUŞAK hissi veren silikon markaları ve konulduğu yerler....

cherry87

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
193
14
Kızlar forumda farklı markalarda bir çok protez geçiyor. Merak ettiğim YUVARLAK protez taktıran arkadaşlarımdan, ameliyat sonucunda gerçek meme gibi yumuşacık memelere sahip olan arkadaşlarımız kimler ? ne kadar sürede besleyip yumuşattılar memişleri :) benim doktorum mentor kullanıyormus, onun da en yumuşağı 1 nolu olanıymış, benim de istediğim o tabi. Ama başka marka tercih etme şansım olursa seçebilirim de. Mentor yuvarlak 1. nolu protezi taktirıp, üzerinden aylar geçen ve durum olarak yumuşacık memişleri olan kaç kişi varız ?

Ben de Ocak ayının sonuna dogru büyük ihtimalle Hasan Fındık'a meme ameliyatı olucam. A cup tan C cup a inşşşş:) cc olarak kesin bir düşüncem olmamakla beraber 300-350 cc arası düşünüyorum. Meme altım 76 cm. ne çok zayıfım ne de kilolu. Boyum 161 kilom 54-55 :):KK14:

Hadi bakalım kızlar bu forumdaki ikinci başlığım destekkkkkkk :KK66:)))):KK49:

mentorun sert olduğunu yazıyor gördüğüm kadarı ile çoğunluk ve ekliyor ""memişlerimiz vıcık vıcık olduğu için silikon taktırıyoruz sert dimdik memişlerimiz olsun diye"" gözüme ilişmişti bi topicte :)
Her konuda olduğu gibi farklı farklı fikirler tercihler olacaktır tabiki.. En uygun marka mentormuş çoğumuzun onu karşılamak için durumunu bir hayli zorluyor :KK43:
12oo-19oo arası fiyatlar onun bile... silikonu buldukta serti yumuşağımı kaldı diycem bende ameliyatına ramak kalan biri olarak :)
allah hepimizin yardımcısı olsun :çaresiz smiley:

bende yaptırcam 3 000 e yakın param biriktii biraz daha biriksin yaptırıyorum :KK70: meme kıvamında arionun olduğunu duydumm ya arion ya nagor tercih etcemm

X