• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dokunmatik ekran telefon kullananlar bi bakar mısınız?

sedefonur

Huzur..
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
10.114
1.270
773
kızlar ben dokunmatik ekran cep telefonu almak istiyorum, ama çok mesaj yazanlar için kullanışlı değil dediler. Ben de çok mesajlaşırım, o yüzden kararsız kaldım. bilmiyorumkismile
Kullananlar ve benim gibi çok mesajlaşanlar memnun musunuz :uhm:
Bir de şimdiye kadar hep nokia kullandım, ama bu kez samsung corby ye bayıldım boshayallersmile eğer alırsam bunu almayı düşünüyorum.Bu telefonu kullananlar da olumlu veya olumsuz yorumlarını yazarlarsa sevinirim. opuyorumnanaktan

ben star kullanıyorum cnm bende cok mesajlasırım şimdi buna alısınca artık kullanamıyorum dierlerini bu cok rahat en azından baskı uygulamak zorunda kalmıosun dokunuosun sadece

bende corby istiyorum hemde çok para biriktiriyorum
yani vede aşırı mesajlaşıyorum alışınca sorun olmaz diye düşünüyorum
yanlış mı düşünüyorum??

ben de star kullanıyorum ve çok mesajlaşırım çok rahat oluyo bence.zorlamadan basıyosun tuşlara en azından.ve gerçekten dokunmatiğe alışınca diğer telefonları kullanmak zor geliyo

bende dokunmatik kullanıyorum kesinlikle çok rahat.
normal telefonlarda yazamıyorum artık mesaj ve sürekli mesaj yazan biri olarak tavsiye ederim:)

kızlar bu güzel yorumlarınızla artık kararımı verdim opuyorumnanaktan samsung starın pembişini alıcam boshayallersmile çok da fazla msjlaşırım ama daha rahat diyosunuz zaten.
alınca ben de yorumumu yazarım. zemuszemus

kızlar bu güzel yorumlarınızla artık kararımı verdim opuyorumnanaktan samsung starın pembişini alıcam boshayallersmile çok da fazla msjlaşırım ama daha rahat diyosunuz zaten.
alınca ben de yorumumu yazarım. zemuszemus

hayırlı olsun cnm şimdiden..
benden bi tavsiye bence samsung alma ben ve kuzenlerim çok çektik 3 ayda 6 kere servise gitmişti benim telefonum bazen geldiği gibi geri yollamak zorunda kalıyodum çünkü yaptık demelerine rağmen bozuk geliyodu tel (bazen de düzgün yeri bozup yolluyorlardı).
kuzenlerimin de aynı şekilde oldu şuanda hepimiz nokia aldık ve çok memnunuz.
bnm telim 5800 şuanda fiyatı da düştü ben yazın almıştım nerdeyse 2 kat fazla fiyat vererek:bbo:
özellikleri de çok iyi bence bi araştır derim senin kararın ben sadece fikrimi belirtmek istedima.s.

hayırlı olsun cnm şimdiden..
benden bi tavsiye bence samsung alma ben ve kuzenlerim çok çektik 3 ayda 6 kere servise gitmişti benim telefonum bazen geldiği gibi geri yollamak zorunda kalıyodum çünkü yaptık demelerine rağmen bozuk geliyodu tel (bazen de düzgün yeri bozup yolluyorlardı).
kuzenlerimin de aynı şekilde oldu şuanda hepimiz nokia aldık ve çok memnunuz.
bnm telim 5800 şuanda fiyatı da düştü ben yazın almıştım nerdeyse 2 kat fazla fiyat vererek:bbo:
özellikleri de çok iyi bence bi araştır derim senin kararın ben sadece fikrimi belirtmek istedima.s.

canım sağol yorumun için ne demek olumlu olumsuz her fikir önemli benim için zemuszemus
ben de bugüne kadar hep nokia kullandım ve hiç de bozulmadı dokunmatik telefon alırken de nokia alıcaktım hatta senin kullandığın telefonu onun kırmızı mavi siyah renkleri vardı sanırım
ama ben bu telefonu gördüm ve (kendim de pembe hastasıyım) rengine aşık oldum :asigim:
biliyorum önemli olan özellikleri ama napiim ki çok da heveslenmiştim boshayallersmile
bak kararsız kaldım şimdi fisfisfis

ben uzun zamandır samsung star kullanıyorum eşimde dahil hiç sorun yasamadık

canım sağol yorumun için ne demek olumlu olumsuz her fikir önemli benim için zemuszemus
ben de bugüne kadar hep nokia kullandım ve hiç de bozulmadı dokunmatik telefon alırken de nokia alıcaktım hatta senin kullandığın telefonu onun kırmızı mavi siyah renkleri vardı sanırım
ama ben bu telefonu gördüm ve (kendim de pembe hastasıyım) rengine aşık oldum :asigim:
biliyorum önemli olan özellikleri ama napiim ki çok da heveslenmiştim boshayallersmile
bak kararsız kaldım şimdi fisfisfis
çok beğendiysen al derim canım ben de motorola pembe çıkarmıştı onu almayı çok istemiştim ama samsung almıştım çünkü nerdeyse hiç özelliği yoktu ama hala içimdedir o telefon(elektronik eşyalar konusunda takıntılıyımdır:-) )samsung model olarak çok güzel telefonlar çıkartıyor ama çok sağlam olduğunu düşünmüyorum. Mesela bu teli alırken de samsung un bi modelini beğenmiştim ama samsung almak istemiyordum almadım. Ilk defa nokia aldım ben herkes nokia kullanıyo istemiyorum derdim ama şimdi iyiki almışım diyorum. Samsung 1.5 yıl sorun çıkarmamıştı belki de mesaj yazmama dayanamayıp isyan etti:D eğer çok beğendiysen al derim cnm sürekli kullancaksin beğendiğin bi tel olması önemli bence. (çok duygusalım bu konuda niye bilmiyorum:D )

ben uzun zamandır samsung star kullanıyorum eşimde dahil hiç sorun yasamadık

çok beğendiysen al derim canım ben de motorola pembe çıkarmıştı onu almayı çok istemiştim ama samsung almıştım çünkü nerdeyse hiç özelliği yoktu ama hala içimdedir o telefon(elektronik eşyalar konusunda takıntılıyımdır:-) )samsung model olarak çok güzel telefonlar çıkartıyor ama çok sağlam olduğunu düşünmüyorum. Mesela bu teli alırken de samsung un bi modelini beğenmiştim ama samsung almak istemiyordum almadım. Ilk defa nokia aldım ben herkes nokia kullanıyo istemiyorum derdim ama şimdi iyiki almışım diyorum. Samsung 1.5 yıl sorun çıkarmamıştı belki de mesaj yazmama dayanamayıp isyan etti:D eğer çok beğendiysen al derim cnm sürekli kullancaksin beğendiğin bi tel olması önemli bence. (çok duygusalım bu konuda niye bilmiyorum:D )

canlarım sağolun yorumlarınız için opuyorumnanaktan
loading canım nokia telefonları gerçekten çok kaliteli ben de yıllardır kullanırım ve hiç nokia dan vazgeçiceğimi düşünmemiştim güle güle kullan telefonunu.ben de aynen senin gibi görünümüne çok önem veriyorum o yüzden zaten pembişe takıldım boshayallersmile
you_know memnun kalmış ben de çok heves ettim şu vizelerim bitsin hemen alıcam kaydirigubbakcemile2
bozulmaz inş :Saruboceq: aman bozulsa da ölüm yok ya ucunda zemuszemus

canım bende samsung corby kullanıyorum alalı 2 hafta kadar oldu ilk başta çok zor yazıyodum mesajları ama alışınca kolay geliyo yalnız bi sorunum var birinden mesaj geldiği zaman 2 3 4 5 (sayısı değişiyo yani) bir kere gelmiyo yani aynı mesajlar sürekli gelip duruyo hattanmı telefondanmı anlamadım ne yapıcağımıda bilmiyorum :sinifsinif:

canım bende samsung corby kullanıyorum alalı 2 hafta kadar oldu ilk başta çok zor yazıyodum mesajları ama alışınca kolay geliyo yalnız bi sorunum var birinden mesaj geldiği zaman 2 3 4 5 (sayısı değişiyo yani) bir kere gelmiyo yani aynı mesajlar sürekli gelip duruyo hattanmı telefondanmı anlamadım ne yapıcağımıda bilmiyorum :sinifsinif:

canım ben de yaklaşık 1 hafta önce samsung star wifi aldım ben de öyle bi sorun olmadı hattan olabilir canım
benim tek sorunum wifi ile internete bağlanmıyo :gitme:

cnm teline format atılıyorsa format ata.s
ben 5800 kullanıyorum bi ara mesajlar birbirine karışık gelmeye başlamıştı bir mesajın başıyla başka bir mesajn sonu aynı mesajda:bbo:
format attım ve düzeldi bidaha da aynı problem olmadıkaydirigubbakcemile5

canım ben de yaklaşık 1 hafta önce samsung star wifi aldım ben de öyle bi sorun olmadı hattan olabilir canım
benim tek sorunum wifi ile internete bağlanmıyo :gitme:

hayırlı olsun canım telefonun bence zaman geçirmeden aldığın yere götür söyle halletsinler yerimseniben

cnm teline format atılıyorsa format ata.s
ben 5800 kullanıyorum bi ara mesajlar birbirine karışık gelmeye başlamıştı bir mesajın başıyla başka bir mesajn sonu aynı mesajda:bbo:
format attım ve düzeldi bidaha da aynı problem olmadıkaydirigubbakcemile5

nasıl atılıyoki acaba format :uhm: telefonuda daha yeni aldım bir ay bile olmadıkii :sinifsinif:

Back