Kızlar tekrar merhaba. Ben tencere seti almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir şey var. Döküm tencere dedikleri şey nasıl olur? Ben mesela teflon tencere alıcam onun da dökümü oluyor mu? Bana bilgi verirseniz çok sevinirim. Bir de şu var. Sizler kaçar tane tencere aldınız? yada kaç çelik kaç teflon aldınız?Ben cam kapatlı tencereleri sevmiyorum belli bir süreden sonra kapakları kirleniyor ve çıkmıyor. elimle ovsam da sanki yağ yapışmış gibi olur sürekli siz bunu nasıl hallediyosunuz???
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Bir arkadaşım daha bir yıllık evli ve teflonlarının çizildiği ve bu nedenle de bir daha alırsam döküm alırırm demişti. Ama adediğin gibi dökümler ağır olacak sanırırm. Dediğin gibi yeni evlenecek ve çalışan bir bayan olarak çok da dökğüme ihtiyacım olmayacak.. Ben gene de bir araştırırım. Çok teşekkür ederim tekrara verdiğin bilgiler için . Saana bir de şunu sorayım o zaman düdüklü tencereyi nasıl aldın sen. Ben bir de ona karar veremedim de:)
Kızlar tekrar merhaba. Ben tencere seti almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir şey var. Döküm tencere dedikleri şey nasıl olur? Ben mesela teflon tencere alıcam onun da dökümü oluyor mu? Bana bilgi verirseniz çok sevinirim. Bir de şu var. Sizler kaçar tane tencere aldınız? yada kaç çelik kaç teflon aldınız?Ben cam kapatlı tencereleri sevmiyorum belli bir süreden sonra kapakları kirleniyor ve çıkmıyor. elimle ovsam da sanki yağ yapışmış gibi olur sürekli siz bunu nasıl hallediyosunuz???
mozan27 ; bizde hecha nın bu modeli var http://http://www.hecha.com.tr/urun/76-grillpan-square-28cm--vintage-siyah et, tavuk, köfte yaptık çok güzel oldu ama annem temizliğinden çok şikatyetçiağır olduğu için zor yıkanıyor birde biyerde okumuştum ıslak bırakmamak gerekiyormuş paslanabilirmiş
kızlar teflon konusundada taa lisede kimya dersinde hocamız teflon tencereleri mümkün mertebe kullanmamamızı söylemiştibuyüzden bizim evde 2 boy pilav tenceresinden başka teflon tencere yok
merhaba arkadaşlar.
lava döküm tencereleriduyan var mıdır?
Eskişehirde üretiliyormuş, kendi sanayicimize destek vermek daha hoşuma gider. hem ithallerden biraz daha ucuzgüzel şeyler de yazıyor. umarım araştırıp buraya yazanlar olur :44: ben de bakayım biraz daha. evde birkaç teflonum var, onları da kullanasım gelmiyor. gerçi atsam eşim belki kızar ama
Ben Lava marka aldım, çok ağır değil ve şık görünüyor. etliler için bence gerekli. hepsiburada.comda indirim vardı o şekilde aldım. 24 cmlik basık modelden aldım
Ben Lava marka aldım, çok ağır değil ve şık görünüyor. etliler için bence gerekli. hepsiburada.comda indirim vardı o şekilde aldım. 24 cmlik basık modelden aldım
lava gerçekten güzel. ben çok niyetlenmiştim 2 tane tencere almaya. fakat bana çok ağır geldi. bir satıcıya dökümler nasıldır nasıl kullanılır diye sordum. geç ısınır geç soğar dedi. tüp olmuş 75 lira.. eğer ki tüp çok gidecekse almam dedim. adam da geç ısınır dedi. yani çok tüp gider dedi... sizce bu doğru mu? çok mu tüp harcamak gerekiyor ısıtmak için. normal bir tencere gibi ise ondan da 1 tane almak istiyorum. ızgara için alıcam ilerde ama kullananar detaylı açıklarsa memnuniyet derecelerini daha iyi olur. Şef Rafet İnce de lava kullanıyor ve taviye ediyor. ama dediğim gibi tencereyi ısıtmak için ben uzun süre tüp harcayacaksam bi mantığı yok... ama almak isteyenlere lavayı öneririm...