- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.638
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
ölçüsünü bir tık az yapsam, kalın olmaz o zaman olur mu?Kalın olacağı için ıslak kek çok güzel olacağını sanmıyorum düzlüğü basit ama çok eğik eğik durmuyor çevirince ben sürekli yapıyorum
tepside çok ince kalmaz mı? ya da fazla ölçü gerektirir herhaldeTepside yapsanız?
yok maalesef olsa onda yapıcamBorcam yok mu?
Olur ama güzel olacağını sanmıyorum normal kek yapın, riske gerek yok bencekızlar fırın kalıbım yok sadece bir tane döküm kek kalıbı var evde, şu modelden. ıslak kek olur mu bunda? bir de kek piştikten sonra çeviriyoruz ya kalıbı, üstü kabardığı için bombeli olur da kek sabit durmaz diye korkuyorum. yapan var mı ne dersiniz? Eki Görüntüle 2891179
Garantici nevoşumYarına yapmanız gerekiyormuş yoksa şöyle bir önerim olurdu.
Şimdi bazı şeyleri denemeden bilemiyoruz.Tecrübe gerekiyor ve herkesin tarzı farklıBen olsam önce bir dener ona göre devam ederdim.
Şimdi eğer sizin için yarın çok önemli ise sade ,kakaolu ya da mozaik kek yapmanızı öneririm.Daha sonra geniş bir zamanda denemelisiniz.
Islak kek ölçüsü buna az olabilir .
Ya da sosu sonra yapılan ıslak keklerden yapın.
Islak kekin kakaolu kekten çok ciddi farkı yok.Kakaolu kek yapın bakın kalınlığı görüntüsü hoşunuza gitti.Üstüne süt,şeker,kakaodan ıslak kak sosu yapın dökün.Baktınız çok kalın çikolata sos yapın akıtın etrafındanYa da tiramisu gibi yapın Kalıbınız çok güzel nasıl yapsanız kekiniz öyle güzel olacaktır
Bunda ince olur, guxel olmaz. İslak kekin bi tik kalin ve ici cikolata dolgulu olmasi gerekuzman bilirkisi bildirdi yok yok bu isin uzmani pek tabi ki Nevreste O soyler simdi olur mu olmaz mi
Olur ama güzel olacağını sanmıyorum normal kek yapın, riske gerek yok bence
teşekkür ederim havuçlu tarçınlıdan devam benYarına yapmanız gerekiyormuş yoksa şöyle bir önerim olurdu.
Şimdi bazı şeyleri denemeden bilemiyoruz.Tecrübe gerekiyor ve herkesin tarzı farklıBen olsam önce bir dener ona göre devam ederdim.
Şimdi eğer sizin için yarın çok önemli ise sade ,kakaolu ya da mozaik kek yapmanızı öneririm.Daha sonra geniş bir zamanda denemelisiniz.
Islak kek ölçüsü buna az olabilir .
Ya da sosu sonra yapılan ıslak keklerden yapın.
Islak kekin kakaolu kekten çok ciddi farkı yok.Kakaolu kek yapın bakın kalınlığı görüntüsü hoşunuza gitti.Üstüne süt,şeker,kakaodan ıslak kak sosu yapın dökün.Baktınız çok kalın çikolata sos yapın akıtın etrafındanYa da tiramisu gibi yapın Kalıbınız çok güzel nasıl yapsanız kekiniz öyle güzel olacaktır
Aynen canım garantici olmak lazımGarantici nevoşumyine deneyimlerini hiç sakınmaz bizden güzel kadın
Ama uygun bir zamanda ıslak kek deneyin.Hatta beğenirseniz bizimle paylaşınteşekkür ederim havuçlu tarçınlıdan devam ben
tabiki güzel olursa uçarım burayaAma uygun bir zamanda ıslak kek deneyin.Hatta beğenirseniz bizimle paylaşın
Bekliyoruz.Bence olmazsa yine paylaşın kimse yapmasıntabiki güzel olursa uçarım buraya
hahaha evet editlerim buraya hemenBekliyoruz.Bence olmazsa yine paylaşın kimse yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?