Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dökülen saçlar bayanların ortak problemi...yerlerde,koltukta,kıyafetlerde olması beni çok rahatsız ediyor.saç temizliği için neler yapıyorsunuz?saçları almak için önerdiğiniz bir şarjlı süpürge markası var mı?
en iyi çözüm evde sacını toplamak :) özellikle iş yapaarken toplayıp bandana takıyorum ben sacıma saçlarıda ıslak mendille topluyorum görürsem
canim benim esiminin toza filan alerjisi var.benim saclarim yataga filan dokuluncede esimi kotu etkiliyo.
bi alet var adini bimiyorum ama boyle tuvalet kagidi gibi rulo seklinde kucuk bide sapi var uc kismi yapiskan donebiliyo saclarimi onunla temizliyorum hepsi yapisiyo sonrada yittilcak yerleri var ordan kirlenen kismi yirtip cope atiyosun.yedek rulolarida satiliyo.
ben yurt disinda yasyorum burda var ama trde varmi bilmyiorum ama kesin vardir.bi bak isine yapicakdir eminim.
canım teşekkür ederim.o ruloyu araştırıcam.güzel bir şeye benziyor.canim benim esiminin toza filan alerjisi var.benim saclarim yataga filan dokuluncede esimi kotu etkiliyo.
bi alet var adini bimiyorum ama boyle tuvalet kagidi gibi rulo seklinde kucuk bide sapi var uc kismi yapiskan donebiliyo saclarimi onunla temizliyorum hepsi yapisiyo sonrada yittilcak yerleri var ordan kirlenen kismi yirtip cope atiyosun.yedek rulolarida satiliyo.
ben yurt disinda yasyorum burda var ama trde varmi bilmyiorum ama kesin vardir.bi bak isine yapicakdir eminim.
arkadaşa katılıyorum ben de aynen bu yöntemle temizlerim halılarımdaki kılları sonra ıslatıp lavabonun kenarına vurunca kıllar bütün olarak dökülüyo süper bişey bu plastik halı fırçası bu da resmi:))halılardaki saçı halı fırçası güzel topluyor..
halı yıkama fırçasını bi sudan geçirin sonra halının her yerinde sürterek bi gedirin sonra gözlerinize inanamayın
benim saçım nede çok dökülmüş diyin..
Bunun için en pratik yöntem diket şarjlı süpürgeler.İlk evlendiğimde rowentanın almıştım onu epey kullandım sonra başlığını vs kırdım derken yeni bir tane aldım Arçeliğin.İkisi de çok iyi ama arçeliğin şöyle bir artısı var ortası çıkıyor ve el süpürgesi oluyor uçları var çekmece vs döküntü,kırıntı için hemen kullanabiliyorum.Dyson un da güzel hiç kullanmadım fiyatı yüksek diye alamadım fakat iyi olduğunu biliyorum.görselleri koyuyorum.Günlük bununla süpürdüğünüz taktirde evi hem hafif hem kablosuz yerlerde saçlar sorun olmuyor:)Kızlar dökülen saçlar bayanların ortak problemi...yerlerde,koltukta,kıyafetlerde olması beni çok rahatsız ediyor.saç temizliği için neler yapıyorsunuz?saçları almak için önerdiğiniz bir şarjlı süpürge markası var mı?
Şarjlı süpürge şart günlük temizlik için ben arçelik kullanıyotum çokta memnunum ortası çıkıp el süpürgesi olarakta kullanılabildiği çin çekmece içi veya masa kırıntı içinde çok pratik oluyor tavsiye ederim.Beyaz renk olan benimkiKızlar dökülen saçlar bayanların ortak problemi...yerlerde,koltukta,kıyafetlerde olması beni çok rahatsız ediyor.saç temizliği için neler yapıyorsunuz?saçları almak için önerdiğiniz bir şarjlı süpürge markası var mı?