Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dökülen Saclari Engellemek Icin Ceviz Agaci Yapragi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pink_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2007
141
1
96
Mardin
arkadaşlar saçım dökülüyor ne denediysem faydasını göremedim diyenler mutlaka okuyun!...

benim saçlarım da dökülüyordu komusumuz bana bir tavsiyede bulundu ve işe yaradı:sm_cool: ceviz ağacından bir kaç yaprak koparıp kaynattım ve bu suyu durulama suyuma ekledim evet saçımı şampuanladıktan sonra durulama suyuna bunu ekledim birkaç seferde işe yarıyor eminim sizde memnun kalacaksınız kızlar.hem dogal hem kolay bir yöntem.aynı zamanda saçı parlatıyor bilginiz olsun:enbuyukkk:

pink girl sanirim yas ceviz yapragindan bahsediyosun belirli bir ölcü varmi canim ayrica bilgi icin tesekkürler

çok saol ya tam ihtiyacım olan şeyyyy ama şunun miktarını tam anlatsan birde çok güzel olacak şimdiden teşekkürler

çok saol ya tam ihtiyacım olan şeyyyy ama şunun miktarını tam anlatsan birde çok güzel olacak şimdiden teşekkürler

canım ben yaş ceviz ağacından 5-6 yaprak koparıp güzelce kaynatıp son şampuandan sonra durulama suyuna ekleyip o suyla durulanıyordum gerçekten işe yarıyor.inşallah sende faydasını görürsün arkadaşım:)a.s.

tesekür derim canim öyle dökülüyolar ki sacimi yikamaya korkuyorum evim yastigim yorganim heryer kil dolu hergün toplayip süpürmekten biktim kafada sac kalmadi nerdeyse umarim ise yarar sagol

tesekür derim canim öyle dökülüyolar ki sacimi yikamaya korkuyorum evim yastigim yorganim heryer kil dolu hergün toplayip süpürmekten biktim kafada sac kalmadi nerdeyse umarim ise yarar sagol

açıkçası ben faydasını gördüm arkadaşlar aslında hiç tereddütsüz denedim bunu kaybedecek bişeyim yoktu maddi anlamda ve sonuçta en iyisi yine dogal yöntemlerle saça bakım yapmak ben mersinde olsam sizlere gönderirdim ama maalesef gurbetteyim senağlama umarım temin edebilirsiniz.görüşmek üzere bye

teşekkürler bacım bilgilendirdiğiniz için, saçlarımız bizim için çok önemli bakım ve temizliği pırıl ve gür saçlarımız olsun hepimizin...

arkadaşlar bende bunu daha önce duymuştum dogrudur ve bırde yeşıl cevız kabuklrını ezıp zeytınyagıla karıştırıp maske yapıyomuşsunuz bede beyaz saçlılara ıyı geldını duydum ama tam ölçusunu bende bılmıyo oyle duydum

tam ölçusunu bılen varsa beyaz saç için lutfen yazsın beklıyom çok acıl çunku şımdı tam cevızler çıkması tam zamanı

bende kuru ceviz yaprağı var, lokman hekimlerde paket halinde satılanı. hatta daha önce 1 ya da 2 kere temiz saça suyunu dökmüştüm ama faydasını anlamadım,şimdi gene su kaynattım soğuyunca saçıma dökücem, artık düzenli kullanmayı düşünüyorum ki faydasını anlayayım.

kuru ceviz yaprağını kaynatıp suyunu kullananlar ve faydasını görenler var mı?

mrk ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…