• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dökülen Saclar Bayanlar için...!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

SENem_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2007
171
0
96
Adana
arkadaşımın komşusunun uyguladığı bir tarif varmış bugün bana da verdi o tarifi.ben de sizlerle paylaşmak istedim.

-1 şişe tatlı badem yağı
-1 şişe halis zeytinyağı
-1 ampül bepanthen
-1 ampül evigen
-10 damla limon
-4 damla hint yağı
-2 damla çamterebentin

bunların hepsi karıştırılıyor ve yaklaşık 1,5-2 saat bekletildikten sonra saçlar yıkanıyor.haftada 1 kez uygulayın.

tatlı badem yağını,saf zeytin yağını,hint yağını ve çamterebentin'i aktarlarda(çerçilerde) bulabilirsiniz.ampül şeklindeki bepanthen ve evigen'i de eczaneden temin edebilirsiniz arkadaşlar.
bu arada fiyatları konusunda hiç bir bilgim yok ben de bugün aldım arkadaşımdan tarifi.ve arkadaşımın kendisi henüz uygulamamış komşusu uyguluyormuş ve gözle görülür şekilde yararları varmış.kadının saçları çok dökülüyormuş,dökülen yerlerden minik minik saçlar çıkmaya başlamış.umarım uygularsanız siz de faydasını görürsünüz.

bunların hepsi bende var.benimde sacım cok seyrek ama dökülme yok.sacımı sıklastırmak için ilaç yapmak istiyorumbunlar sac cıkartıyomu?

bu arada badem yagı ve zeytin yagının sisesinin kac mg oldunu yazarmısın

:nazar::nazar:cok tesekkur senem daha öncede duymustum bı arkadasım yapmıstı faydasını gordugunu sölemıstı..tam malzemelerı hatırlamıyorum ama benzer seylerdı galıba denıcem benımde cok dokuluyor saclarım..yaptıgımda sonucu yazarım..

önemli değil canım inşallah faydasını görürsün.sonuçları beklicem.

bunların hepsi bende var.benimde sacım cok seyrek ama dökülme yok.sacımı sıklastırmak için ilaç yapmak istiyorumbunlar sac cıkartıyomu?

güzelim yukarda anlattığım gibi dökülen saçların yerinden küçük küçük saçlar çıkmaya başlamaış.yani ister saçın dökülerek seyrekleşsin ister normalde seyrek saçlı ol sonuçta bu karışım minik minik saç çıkartıyor.
umarım cevaplayabilmişimdir canım.

kızlar slm kulandıgınız şampuan kesinlikle ikisi bir arada olmasın yani kremi ayrı şampuanı ayrı alın saçı ençok döken nedenlerden biride buymuş kuaförüm hep uyarıyor bende öyle bir sorun yok aksine çok gür

arkadaşlar bende bu karısımdan kullanıyorum ve de yanında eczanelerde satılan bir sampuan var onuda kullanıyorum
ben iyi sonuç aldım tavsiye ederim

Valla ben bu karışımı çok yapıp denedim saç dökülmesine faydasını görmedim ama saçlar parlak ve yumuşak oluyo.

Arkadaşlar bende eczaneye bişey sordum da doktorlar bi karışım yazıyorlarmış 10 adet bişey bunu eczaneler kendileri karışım haline getiriyolarmış güvendiğim bi eczacı ablam söyledi haftaya reçeteye yazdırıp alıcam bakalım sonucunu merak ediyorum

kızlar merhaba. bir aydır Dr.Förster diye bir ürün kullanıyorun. Daha üçüncü günde saç dökülmesi durdu. Şimdi saç çıkması için devam ediyorum. Royal diye bir pazarlama firması satıyor. Avon gibi temsilcileri var. Mükemmel bir ürün. Fiyatıda 6,50 euro , çok ucuz. Bursada oturanlara temsilci telefonu verebilirim. bu arada belirteyim ben satıcı değilim.

şaç dökülmeleri ve hatta kelliğe çözüm olan internettnde satın alabileceğiniz yılan yağı snake oil i tavsiye ederim. hemde çok cüz-i fiyatlarda satılıyor enden size garanti

şaç dökülmeleri ve hatta kelliğe çözüm olan internettnde satın alabileceğiniz yılan yağı snake oil i tavsiye ederim. hemde çok cüz-i fiyatlarda satılıyor enden size garanti

canim ben bu yilan yyagini aldim da nasil kullaniliyo,sisesi 10 ytl

Yıllarca dökülme sorunu yaşadım ailemin de kadınları yaşadı ve tonlarca para harcadım bu uğurda.Lazerli tarak var ya onu bile aldım ama genetik olan saç dökülmesine ne doktor ne de aktarlar bir çözüm olmadı.Denemediğim ot ve yağ kalmadı artık ek saç kullanmaya başladım bakalım sonu ne olacak keşke bir yolu olsa ...

Back