doktorunuzun tavsiyesiyle kenacort-A kullanan var mı

gamgamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
85
0
arkadaşlar doktorumun tavsiyesiyle dikişlerimin üzreine kenacort A die bi merhem kullanıyorum bi süre de kullanıcam 2 ay sonrada contratubex die bi krem kullanıcakmışım..
kenacort a kullananlar iyi yada kötü etkilerini yazarmısınız ya da farkettiniz mi..içinde kortizon varmış ve bi sürüde kötü yan etkisi.. doktorum işinin uzmanı illa ki en iysini o bilir ama okuduklarımdan sonra ve bu kremi kullananlara henüz rastlamadığım için biraz tedirginim haliyle :S

özelden mesaj atamıyorum gamgamm, bana da aynı merhemi verdi ve hiç araştırmadan kullanacağım, sonuç olarak ömrümüz boyunca bu merhemle yaşamayacağız, kısa süre kullanımla da içinde kortizon varsa bile zarar vereceğini düşünmüyorum... İnternette doktorumuz ve kullandığı yöntem hakkında yalan yanlış şeyler yazılıp çiziliyor, bunların hiç birisine kulak asmayacağım artık. Ameliyat olalı 1 ayı geçti ve ben çok memnunum Eminim merheminde bir zararı olmayacaktır.

haklısın findik..irdeledikçe altından bişeyler çıkıo kafa daha bi karışıo..doktoruma 1günde güvendim 3 gün sonra ameliyat oldum..ben ki güven problemli takıntılı bi insanım::.bana ve çogumuza bu kadar güven veren bi doktor da illa ki işinin ehlidir ve yanlış bişey önermez..kararımız bu doktordan yanaysa yaptığı uyguladığı herşeye itaat etmemiz kaçınılmaz fazla deşmeyim bende..tşk cvbın için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…