çok uzun bir süredir buranın üyesi değilim ama nerdeyse tüm topicleri okudum ve şu izlenime vardım bilmem ne kadar doğru. drdan çok bahsedilmesine bağlı olarak birkaç kişiden yola çıkılarak drların hastaları hızla artıyor. şu an bunu adı çok geçen birkaç dr için gözlemliyorum. Bundan birkaç ay önce de aynı şey reha yavuzer için geçerliydi. ben de o topiclere takıldım ve gidip ona ameliyat oldum sonradan bir baktım ki nerdeyse adı kalmadı drun. bu durumun böyle olması drun kötü olduğu anlamına mı gelio kesinlikle hayır. ben reha hocaya ameliyat olduğum için hiç pişman değilim ancak yapılan araştırmalar daha detaylı yapılırsa çok daha sağlıklı olabileceği görüşündeyim. reha hocaya ilişkin eski topicleri okunursa ne demeye çalıştığım daha net anlaşılacaktır. şu an nerdeyse ondan bahseden dahi yok. bunlardan başka adı burda olmayıp da çok daha başarılı drlar da elbette vardır. bu arada kimseyle münakaşaya girme gibi bir niyetim yok. düşüncelerimi paylaşmak istedim yalnızca. herkese önce sağlık sonra da güzellik dolu günler diliyorum.....
Son düzenleme: