Doktorunuz Hangi Vitaminleri Verdi?

doktorunuz hangi vitaminleri verdi?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Pulsar senin son adet tarihin nedir?
Doktorum dedi ki, eğer düzenli adet görseydim, görmemesi büyük problemmiş. Bu hafta göremezse

selamlar.2009 annesi olarak hepinize huzurlu ve sağlıklı hamillelik diliyorum.
soru işaretlerini kafanızdan çıkartıp çok rahat olmanızı tavsiye ederim.kendinizi hazırlayın uzun bi süreç bu.çoğunuzda erken öğrenmişsiniz hamile olduğunuzu.zaman geçmek bilmeyecek bende öyle olmuştu.yakınlarınıza şimdiden söyleyin.kaprislerinze huysuzluklarınıza ağlama nöbetlerinize hazırlasınlar.uzun yürüyüşler yapmayın ben yaptım üzülüyordum nerdeyse.haberleri seyretmeyin en çok ağlama nöbetlerimi tv başında yaşamıştım.sakın bu dönemlerde alışveriş yapmayın.dayanamayacaksınız belki ama tutun kendinizi.nisan soğuk olur diye aldığım kadife takımlar hiç giyilmedi.kafanıza takılan bişi olursa bilgilerim hala tazeyken aktarabilirim isteyene.en güzel mevsimde doğum yapacaksınız inşallah.kış hamileliği rahat geçer bence
şimdilik bu kadar.

Edacım seninle tanıştığıma çok memnun oldum.
Ben erkenden ailemle paylaşmayı düşünmüyorum. Kaz testi pozitif çıktı fakat doktorum daha göremedi. zaten şimdi bişey söyleyemem.
2 yıl oldu evleneli ve tüm yakınlarım o kadar baskı yaptı ki hamile kalmama için, şimdi de söylemek içimden gelmiyor.:umursamaz:

selam arkadaşlar......
Geçen sene bu zamanlarda bende sizler gibi hamileydim ay zaman ne kadar çabuk geçiyor ne kadar heycanlısınızdır şimdi yok kese görüldü kalp atışları ne zaman aşermeler testler ilk tekme kızlar hepsinin tadını çıkarın allah hepinize hayırlı evlatlar versin,benimki beşiğinde cibinliğinle oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…