Sogan suyunun kulak zarina olumsuz etkisi varfir.Yapmayin lutfen.Yaşadıklarınıza üzüldüm
Ben çocuklarımın kulak enfeksiyonlarında soğanı rendeleyip suyunu kulağa damlatıyorum, etkili bir yöntem, denemenizi tavsiye ederim
Denemeyin denetmeyinYaşadıklarınıza üzüldüm
Ben çocuklarımın kulak enfeksiyonlarında soğanı rendeleyip suyunu kulağa damlatıyorum, etkili bir yöntem, denemenizi tavsiye ederim
Beni aşar anlamında demedi, senin derdinin çaresi bende yok, bi daha bana gelme’ deyişinde öyle bir şey yoktu, hani Öneri gibi, ilgilenir gibi değildi, başından savar gibi ve kapıdan çıkarken de yineledi o sözüKonuşma tam olarak böyle mi bitti? Doktor senin durumun için kendisinin bilgisini aşan bi durum olduğunu söyleyip mi profesörlere git dedi yoksa kovmak amacıyla mi dedi? Kimsenin hastayı kovma azarlama Hakkı yoktur eğer durum böyleyse şikayet edebilirsin. Ama doktorun kendi Bilgi ve becerisini aşan bir durum anlamında başka doktora git dediyse gerçekten de tecrübeli birine görünsen iyi olur
Siz de haklısınız, keşke böyle rahat olup umursamasamAmaaann değmez, iki gün sonra unutursun. Kovulmamışsın ki bi daha gelme demiş. Amann değmez kız valla, boş verr..
Olabilirİnstagram takip ettiğim sporcu bi kadın var , yıllardır enfeksiyondan şikayetçiymiş , kulağınana yatarken sarımsak koyuyordu çok rahatladığından bahsediyordu,istersen özelden adını yazarım kadının
Belki de bu yüzden, haklısınızÜzücü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?