doktorun hatası

kaydedıyorum canım bugun hastaneye sıkayet ettım ekte recete hap hepsının fotokapısını sundum
ozur dıleyerek soruyorum bımer ne oluyor ?

Arkadaşım ben eczacıyım o ilaç gebelikte asla kullanılmaz doktor nasıl böyle bir hata yapmış iyki araştırmışsınız çok büyük bir facia olurdu vallahi birde hamile bayanlardan rica ediyorum eğer göbeğiniz tam çıkmamışsa eczacınız belki anlamaz hamile olduğunuzu lütfen ilaç konusunda eczacınıza danışın eczacı size en yakın sağlık danışmanınızdır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklısın canım allah razı olsun

kaydedıyorum canım bugun hastaneye sıkayet ettım ekte recete hap hepsının fotokapısını sundum
ozur dıleyerek soruyorum bımer ne oluyor ?

Başbakanlık iletişim merkezi kurumluarı ona şikayet et... direk saglik bakanlıgı denetler.

gebelere verılsede dusuk tehlıkesı olana verılırmıs allaha sukur benım oyle durumum yok ama suanda kanamam olsa anlarım ama yok sadece beyaz akıntım var

184'ü ara acileeeeen. Doktorun adını da her yerde deşifre et. Yazıklar olsun, kimsenin canını yakmaz inşallah. Sen uyanıkmışsın bakmışsın. O ilacı ben de içtim gebelikte içilemez. Başhekim bozuntusunu da şikayet et. O ilaç adet söktürür. Adet söktüren hiçbir şey gebelikte verilmez. Bitki çaylarına bile dikkat edin diyorlar, kaldı ki bu o iş için üretilmiş özel bir kimyasal. Yat kalk şükret.

gebelere verılsede dusuk tehlıkesı olana verılırmıs allaha sukur benım oyle durumum yok ama suanda kanamam olsa anlarım ama yok sadece beyaz akıntım var

Iste doktor dusuk tehlikesi de vardi diye yalan atabilir.Iyiki arastirmissiniz benimde basima gelmisti boyle bir olay.

valla canım ya dun aksamdan berı verılmıs sadakan varmıs dıyorum baska bısey demıyorum ya evde ınternet olmasaydı veya bakmak aklıma gelmeseydı veya doktora uvenıp dırek ıcseydım bı kucu boyunca bırde gunde 2 tane için yazıyo internette arastırdım bebegın sakat olma ıhtımalı soz konusu parcalardım ozaman ben o doktoru

öylemı tamam canım sağolasın bunu ogrendıgım iyi oldu
allah razı olsun

bebısını saglıkla kucagına olmak nasıp olsun inşl

sagol canm sende inşallah.
bu arada bimere internetten yazıp gonderıyorsun ekleri de ekleyebilirsin.
7 gün içinde denetim başlıyor

Son düzenleme:
Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz...

çocukken doktorlarıdan biri bana yanlış teşhis koymuştu. sözde veremmişim ve birsürü ilaç dayamışlardı. şikayet etmediler sanırım, aöa başhekim yardımcısı bize yardımcı olmuştu. sonra o kadın doktor ortadan kayboldu. sanırım gönderdiler...

peşini bırakma...

Iste doktor dusuk tehlikesi de vardi diye yalan atabilir.Iyiki arastirmissiniz benimde basima gelmisti boyle bir olay.

düşük tehlikesi olanlara tarlusal verilmez arkadaşlar.. Progeston verilir. Tarlusal tek şartla gebelere verilebilir allah korusun boş gebelik varsa ki buda 5-8. haftada olur keseyi vucuttan atabilmek için ...8. haftadan sonra bile verilemez boş gebelikte kürtaj gerekir

Son düzenleme:

Canım belki de hiçbir şey olmazdı ama içtikten sonra öğrensen sen bu durumu stresi yeterdi. kaç hafta bebek iyice görünene kadar sen stresten ölür ölür dirilirdin. Çok geçmiş olsun çok..

hamilelikle ilgili hiç bir fikrim yok ama artık doktorlardan çok sıkıldım,
saçma sapan ilaçları ilaç firmalarıyla anlaşıp kakalıyorlar, allahtan araştırmışsın çok geçmiş olsun

Zarara ugramasada elinde recete varsa dava acabilir.

Düşük tehlikesi ya da akıntının bu ilaçla ne alakası varmış
O kişinin gerçekten dr olduğu hakkında bile şüpheye düştüm
Bana da daha önce dr adet söktürmek için verdi bu ilacı. Ben de internette nedir ne değildir diye araştırmıştım.
İnsanların bu ilacı bebek düşürmek için kullandığını okumuştum Demek ki Allah korusun düşüğe sebep oluyor.
Allah korumuş.

geçmiş olsun ,ALLAH Korumuş.
Ne doktor hataları var bir bilseniz.
Benim arkadaşım da ilk bebeğini kalp durması diye 3 aylıkken aldırmış.
2.bebeğinde de aynı tanı konmuş ama bu sefer başka bir doktora daha gitmişler .
İlkinde bebeğin kalp atışını duyamayıp alalım diyen doktordan sonra 2.doktor kalp atışını duymuş ,dinletmiş de ve kılpayı aldırmaktan kurtulmuşlar.
Hem de 2.doktora da son anda karar verip gitmişler , o bebek şimdi 3 yaşında .
Arkadaşım da o olaydan sonra acaba ilk çocuğumda mı öyleydi diye kendine kızıyordu ,keşke başka doktora da gitseydim filan diye.
ALLAH vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın

bende okudum oyle seyler canım ya allah korudu valla aman sızde arastırmadan ıcmeyın hapları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…