- 30 Eylül 2022
- 2.457
- 3.322
- 63
Benimde köpek dişimin kökünde diş kisti oluştu sinir ucu bırakmış ilk diş hekimi sonra başka bir işlemle temizlediler kanal tedavisi gibi ama başka bir bölüm yaptı iyileşmedi malesef çene cerrahisi bölümünde ameliyat gibi bir işlemle aldılar kökü ve kisti ama o diş iflah olmadı sürekli iltihab oldu zonklama oldu kalıcı dolguyu oynattim o şekilde orası aktıkça acı geçti ama maalesef diş çok zarar gördü kırıldı ve çektirmek zorunda kaldım implant yapıldı keşke hiç baştan ugrasmasaydim ameliyat çok zordu çünkü şuan çok rahatım diş kökü alındığı için kemiğe zarar vermişler kemik tozu koyuldu implant yapılırken kanal tedavisi yapılan diş çok kolay kırılıyor bence çektirip implant yaptırın ömürlük ağrısız oluyorDoktora sormustum antibiyotik kullanmam gerekiyor mu diye. Gerekmiyor dedi. Yani 51 yaşında tecrübeli bir diş hekimidir diye düsünüyorum. Ağrı kesici kullanırsın dedi. Bu şekilde 3 hafta bekleyemem. Farklı doktora mı gitsem diye bile düşündüm bugün ama yarın bu doktoruma tekrar gidicem