Doktorumuz bir ton ilac verdi çok korkuyorum

Gulcin1231

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
45
0
36
İstanbul
aynısını doktorada dedim fakat bu ilacları benim çocuğumdan daha küçüklerde kullanıyormuş(oğlum 17 yaşında) Özgüven problemi var cok fazla düşünüyor cok fazla karamsar

Doktorumun verdiği ilaclar Citoles,Ritalin,Nootropil,Topamax ,ben şahsen gerekmedikçe ilac kullanmaya karşı oldugum için cok korkuyorum arkadaşlar oglum daha gelişme cagında ne bileyim kafamda bintane soru var kemik gelişimini önlermi (spor onun hayatı) bilmiyorum işte bu gibi ilaclar gelişimi kötüye ceviriyor diye biliyorum lütfen bana yardım edin

yardım edebilecek biri yokmu birçok yan etkisi var bu ilacların(

merhaba ben kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum size bende depresyon panik atak tedavisi görüyorum size yardımı dokunucak en anlamlı öneri lütfen başka bir doktora daha gidin çünkü samimiyetle söylüyorum 3 4 5 çeşit ilaç veren doktordan fayda degil zarar gelir ne demek istedigimi zamanla anlıycaksınız sevgiler

Bu ne ya? Sakın ama sakın o kadar ilaç kullandırmayın.. Kesinlikle başka doktora gidin... Nasıl sinir oluyorum böyle doktorlara hiç mi vicdan azabı çekmiyorlar gözlerini para bürümüş... Yazık çok yazık...

Çok saçma ! Hangi psikiyatrist bu. Nasıl psikoloğa yönlendirmez. Eğer çocuğunuzda sadece bu problemler varsa, ilaca değil terapiye ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…