Selam Kızlar, 8 ay önce burnumu yaptırdım. olmasını istediğim tarzda burunları ve şuan ki burnumu görsel olarak ekledim . ben daha yuvarlak hatlı daha kavisli ve daha kalkık ve daha kısa bir burun (şuan biraz uzun geliyor gözüme ) istiyordum
şuan ki doktorumun yaptığı burna göre. şuan daha düz inen hafif kalkık bir burnum var. istediğim gibi olmaması beni üzüyor.zaten çok kötü bir burnum yoktu doktor çok az ellemiş burnumu çok doğal olsun istememiştim. burnu 8 şuan ki doktorumun yaptığı burna göre. şuan daha düz inen hafif kalkık bir burnum var. istediğim gibi olmaması beni üzüyor.zaten çok kötü bir burnum yoktu doktor çok az ellemiş burnumu çok doğal olsun istememiştim. burnu 8 aydan sonra kavislenen var mı?
Biraz daha kavis verip kaldırsa bu burun minnacik kalırdı sadece uçtan ibaret olurdu bu defada burnumu küçücük bırakmış derdin. Sağlık sorunu yoksa yüzüne yakışmışsa kullan gitsin.
Biraz daha kavis verip kaldırsa bu burun minnacik kalırdı sadece uçtan ibaret olurdu bu defada burnumu küçücük bırakmış derdin. Sağlık sorunu yoksa yüzüne yakışmışsa kullan gitsin.
Benim burnumu o kadar kısa ve kavisli yapmış ki her gün lanet ediyorum kendime .Keşke hiç ameliyat olmasaydım .Bir sürü kişi benim gibi revizyonluk olmuş bence burnun bu kadar güzel olduğu için şükret.
Burnuna bayıldım doktorunun adını ver de gidelim Kavisliler çok yapay duruyor ki zaten sen istesen de bir yerden sonra burun şeklinin belirlenmesinde burun yapın söz sahibi oluyor, her şey doktorun elinde değil yani. Ki doktor cidden çok başarılı iş çıkartmış minik ve hoş bir burun