Doktorumun eşime yalan söylemesi

nasıl istersem öyle dogururum hayret birşey yaaaa ,

benımkide doguma girecem halaa söyleniyor dr birsürü para vereceksiniz ne gerek vardı diye ,

benım annemde ; valla kusura bakma x hanım ben çektım kızıma o acıyı çektiremem ben müsade etmedim dedi ,

ağzını kapattı

İşte gelini düşüneceğine oğlunun parasını düşünen kv.. Benimki de aynısı. Doğumdan sonra pijamalarım olmadı. 1 beden büyük pijama aldım eve getirdim diye başladı söylenmeye. Evi elbise doldurmayın yazık bu paraları nasıl kazanıyorlar falan..

ay şimdi şuraya doguruvericem

Ahahah şimdi sen böyle deyince aklıma şey geldi.. Gereksiz bir konu yüzünden eşimle tartışıyorduk. Ya da laf dalaşı diyelim. Karnım burnumda ellerim belimde tam karşısında duruyorum surat 5 karış saçlarım dağılmış. Ayaklarım şiş şişş yemin ediyorum hava yastığı gibi. Artık nasıl sinirlendiysem eşime diyorum ki, bak beni sinirlendirme, bir doğurursam yüzüne karşı görürsün şimdi eşim şok

Hahahah ahhahahahah ahahhahahahahhahahahhahahahha yaaaa hakikaten hamileyken sinirlenmek daha doğrusu sinirlenememek çok komik oluyo bende bi ara elim belimde sinirlendim kafamı eydim gidigim çıkmış eşim nasıl guluyo kavganın ortasında ulan ne kadar kilo aldın sen tipe bak diye

Ahahahah o sıfata karşı kavga da edemiyorlar değil mi Nasıl ciddi olsun adam ay boşversene sanki kendileri karizmadan yıkılıyorr yani.. Gencecik kız alıyorlar sonra da oran sarktı buran şişti..

Ahahahah o sıfata karşı kavga da edemiyorlar değil mi Nasıl ciddi olsun adam ay boşversene sanki kendileri karizmadan yıkılıyorr yani.. Gencecik kız alıyorlar sonra da oran sarktı buran şişti..

Ama benim kocam hem karizma hem yakışıklı manken olacakmış da başka işlere koyulmuş

Ama benim kocam hem karizma hem yakışıklı manken olacakmış da başka işlere koyulmuş

Sende güzelsin şekerim kıymetini bilsin :) benim kocam da bana yakışıklı tabi.. Ama kızgınım ona şuan. İyi şeyler düşünmek istemiyorum

doktorun yaptığı hoş bir şey değil ama orda kayınvaliden sana ne karışır kocan sana ne karışır annen sana ne karışır.sen canın nasıl isterse öyle doğurursun. niye milllete açıklama yapmak zorunda kalıyosun. nasıl doğuracağın sadece senin bileceğin bir şey...

Karıştırmış bence hastaları orada onların kafa gidiyor arada

Açıklama yapmadım aslında. Eşime sezeryan olacağımı haber vermiştim sadece. Birde eklemiştim hani doktor böyle dedi, normal de yapamayacağımı söyledi diye. Doktor farklı şekilde söyleyince ister istemez benim savunma mekanizması devreye girdi. Yani sezeryan istiyorsan da niye çatı darmış, normal olamazmış gibisinden bir yalan söylüyorsun durumu oldu. Doktorcuğumun sayesinde.. Yoksa kv dışında söylenen biri olmadı zaten sezeryan için..

Olabilir tabi.. Ama doktorla konuşmamızdan sonra annemin doktoru bulması maksimum 20 dakika sürdü.. Hemen nasıl unuttu bu kadın
Kız onların kafa gidiyo kardeşim doktor bak oradan biliyorum az da dengesizse tamam işte kimbilir kimden bahsediyorum sandı o anlatırken bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…