Doktorumun eşime yalan söylemesi

Allah bağışlasın En güzel duygu olmalı, şuan bile çok duygu yüklüyüm, doğunca nasıl olurum bilemiyorum

Çok tatlı oluyorlar çokk :) Canından bir parça. Siz doğumunuzu nasıl düşünüyorsunuz
Normal istiyorum, nasıl olduğunu çok merak ediyorum. Bakalım şuanda da hamileliğimde herhangi bir sıkıntı yok. Sadece çok az hareket ediyorum, o endişelendiriyor beni. Onun haricinde normale doğru gidiyor bakalım. Son dk golü yemezsem

İnşallah canım :) doğumdan sonra yanınızda biri kalacak mı yardım amaçlı?

Dogumun ayri olay lohusaligin ayri... hayir analamdigim sezeryan yada normal kime ne ki bu kadar olay buyudu cok cani istiyorsa kocan yada kv normal dogursunlar

İnşallah canım :) doğumdan sonra yanınızda biri kalacak mı yardım amaçlı?
Annemin kalmasını umuyorum, kendisi şehir dışında yaşıyor kaç gün kalır bilmiyorum ama bir süre idare eder sanırım. Kayınvalidem calısıyor ama izin durumuna göre kaladabilir. Şuan bilemiyorum. İnş. hemen toparlanırım, kimseye muhtaç olmadan

Dogumun ayri olay lohusaligin ayri... hayir analamdigim sezeryan yada normal kime ne ki bu kadar olay buyudu cok cani istiyorsa kocan yada kv normal dogursunlar
Canım sen konyadan mısın profil fotografındaki kadın konyada yaşıyor onu görünce sormak istedim

Kv 9 taneyi normal doğurmuş. Artık nerede denk gelirse orada doğurmuş. Çoğunu da kendi kendine doğurmuş.. Benden de aynı performansı bekliyor sanırım

İnşallah fazla canını sıkmazlar, lohusanın halinden anlarlar.. Ama ne olursa olsun sen sakin olmaya çalış.Benim gibi sütün kesilmesin..

İnşallah fazla canını sıkmazlar, lohusanın halinden anlarlar.. Ama ne olursa olsun sen sakin olmaya çalış.Benim gibi sütün kesilmesin..
Bolca okuyorum bakalım ne kadar uygulayabileceğim. Aslında yanımda kimse kalmasa daha iyi gibi. Dır dır dinlemem herkes her şeye karışmaya çalışmaz falan en azından

Ya film gibi olmuş ahhahahahah belkide kadın karıştırdı sizi ya kafası doludur olabilir yani ama bu hikayenin sonuna bittim

Kv 9 taneyi normal doğurmuş. Artık nerede denk gelirse orada doğurmuş. Çoğunu da kendi kendine doğurmuş.. Benden de aynı performansı bekliyor sanırım
O onu ilgilendirir bu durum sizi bence insanlara nereye kadar karismasi konusunda tepki vermelisin yani herkes herseye burnunu sokmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…